Κέρκυρα U17

Φιλική νίκη της U17 της Κέρκυρας επί της Ανόρθωσης!

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα U17 της Κέρκυρας στο πρώτο της φιλικό στη Νάουσα, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της καλοκαιρινής της προετοιμασίας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Καρπατσέλη επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της U17 της Ανόρθωσης αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Τα γκολ σημείωσαν οι Γκασίδης (20’), Θεοχάρης (43’) και Μπαλίου (82’).

Ο προπονητής Βαγγέλης Καρπατσέλης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση. Δεν αγωνίστηκαν μόνο οι τραυματίες Ντέλης και Λαγός.

Για την U17 της Κέρκυρας στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Παγκράτης, Γιώτας, Βασιλάκης, Γουλιάρμης, Αυλωνίτης, Κουλούρης, Τσάνης, Ν. Ζωχιός, Μπάρδος, Γκασίδης, Θεοχάρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ρίζος, Χρήστου, Ν. Βλάχος, Ι. Βλάχος, Ρέβης, Παγιάτης, Γκόγκος, Σ. Ζωχιός, Κωστάντης, Μπαλίου, Αγάθος, Μποντίνι, Λάζαρης.

Την Πέμπτη 18/08 η ομάδα της Κέρκυρα U17 θα αντιμετωπίσει σε φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕ Λεμεσού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κλήσεις Εθνικής Γυναικών για τον αγώνα με τη Γεωργία!

Ανακοινώνονται οι κλήσεις που απηύθυνε ο κ. Βασίλης Σπέρτος...

Πάει Γερμανία η U15 του ΟΦΗ και παίζει με “μεγάλες” Ακαδημίες!

Μεγάλη ευκαιρία για την U15 του ΟΦΗ. Οι νεαροί...

Επέστρεψε από την Πορτογαλία η Εθνική Προπαίδων γεμάτη εμπειρίες!

Η συμμετοχή της Εθνικής Προπαίδων (U16) στο αναπτυξιακό τουρνουά...

“Χρυσός” ο Μουσελίμης, πέντε μετάλλια συνολικά η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό U19!

Η ελληνική κωπηλασία ολοκλήρωσε με εξαιρετικό απολογισμό την παρουσία...

Τελευταίο τρίποντο της σεζόν για την U15 του Πανσερραϊκού!

Η U15 του Πανσερραϊκού επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ