Βέροια

Επαγγελματικό και στην πρώτη της Βέροιας 15χρονος τερματοφύλακας!

Ο 15χρονος τερματοφύλακας Θεόδωρος Βενετικίδης, υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στη Βέροια και θα είναι ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας της Ημαθίας, πίσω από Καντιμοίρη και Λόπεθ.

Ο Θεόδωρος Βενετικίδης (γεννημένος 20/2/2001 και με ύψος 1.90) ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο το 2011 στην ακαδημία Μακεδόνας Βέροιας. Εκεί παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2015, όταν και έγινε μέλος της U15 της Βέροιας, με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα.

Ο νεαρός πορτιέρο με τη θεαματική βελτίωση που έδειξε, “υποχρέωσε” τους ιθύνοντες της Βέροιας να του προσφέρουν επαγγελματικό συμβόλαιο και να αποτελεί τον τρίτο γκολκίπερ της ανδρικής ομάδας, πίσω από Καντιμοίρη και Λόπεθ.

Για τον πιτσιρικά ενδιαφέρον είχαν δείξει η Έβερτον (από το 4ο Goalkeeper Camp που διοργάνωσε η Athens Goalkeepers Academy με καλεσμένο τον υπεύθυνο ακαδημιών της Έβερτον, κ. Μπίλι Στιούαρτ, διαβάστε ΕΔΩ) και η ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλη νίκη για την Εθνική που προκρίνεται στην δεύτερη φάση!

Πρώτη νίκη στον πιο κρίσιμο αγώνα για την Εθνική...

Κόντρα στο Καζακστάν για την πρόκριση η Εθνική – Ζωντανά η μεγάλη μάχη!

Η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Καζακστάν στο γήπεδο...

Το πιο περίεργο ματς της χρονιάς: Βροχή στη μία εστία, λιακάδα στην άλλη!

Ένα σπάνιο καιρικό φαινόμενο έκλεψε την παράσταση σε ερασιτεχνικό...

Στην κορυφή του “Football Mind” η U12 της ΑΕΚ!

Με εντυπωσιακή παρουσία ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της η U12...

Ξεχώρισαν στην Θεσσαλονίκη τα ταλεντάκια του Βόλου!

Στο τουρνουά Next Gen που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 6-7...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ