Λαμία

Δύο νεαρούς ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία!

Την απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα Χρήστου Βορύλλα ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία. Ο νεαρός πορτιέρο την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή. Επιπρόσθετα, επαγγελματικό συμβόλαιο υπόγραψε ο 20χρονος μέσος, Γιώργος Παπανικολάου, που πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα U19.

Οι ανακοινώσεις του ΠΑΣ Λαμία:

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Χρήστο Βορύλλα. Ο Χρήστος Βορύλλας γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου 1997 (19 ετών) και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα της Παναχαϊκής. Τον καλωσορίζουμε στο ρόστερ της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.”

vorilas_lamia

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γεώργιο Παπανικολάου. Ο Γεώργιος Παπανικολάου (20 ετών) αναδείχθηκε την προηγούμενη χρονιά μέσα από την ομάδα των Νέων της Λαμίας (U19). Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.”

papanikolaou_lamia

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ “πετάει” για Ευρωπαϊκά τουρνουά!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ακαδημία του...

“Διπλό” και τρίποντο για τον Παναιτωλικό στη Λιβαδειά!

Ο Παναιτωλικός έφυγε από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 2-0...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Λεβαδειακού!

Η ομάδα του Λεβαδειακού βρήκε το γκολ και επικράτησε...

Νίκη για την U19 του Παναιτωλικού επί του Λεβαδειακού!

Η U19 του Παναιτωλικού πήρε τη νίκη με 2-0...

Νίκη για την U15 του Άρη επί της Λάρισας!

Η U15 του Άρη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ