ΠΑΟΚ

Δανεικός στην Ομόνοια ο Κωνσταντινίδης! (photos)

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με την φανέλα της Ομόνοιας, καθώς ο κυπριακός σύλλογος ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ για τον μονοετή δανεισμό του 22χρονου δεξιού μπακ.

Η ανακοίνωση

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει πως έχει καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού, για μία αγωνιστική περίοδο, του 22χρονου δεξιού ακραίου αμυντικού, Δημήτρη Κωνσταντινίδη.”

O Δημήτρης Κωνσταντινίδης, επέλεξε τον κυπριακό σύλλογο για να επιστρέψει στη δράση, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε την περσινή σεζόν.Παράλληλα, ο κυπριακή ομάδα -όπου τεχνικός διευθυντής είναι ο Νίκος Νταμπίζας– επιδιώκει να προσθέσει ποιότητα στο δεξί άκρο της άμυνας της.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχαν συμμετοχή με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, όντας ακόμη παίκτης της U17! Για την ακρίβεια έπαιξε τον πρώτο του ανεπίσημο αγώνα στην Τούμπα μόλις έκλεισε τα 16 του χρόνια, εναντίον της Παρτιζάν το 2010.

konstantinidis_paok

Γεννημένος στον Κορινό της Πιερίας, πρόλαβε να ζήσει και λίγα χρόνια στη Γερμανία πριν επαναπατριστεί και ξεκινήσει από πολύ μικρός το ποδόσφαιρο, υπό τις ευλογίες του πατέρα του και προπονητή ποδοσφαίρου στον Θερμαϊκό Κορινού. Στα 14 του αγωνίστηκε με τη φανέλα του Θερμαϊκού εναντίον της Φλώρινας ως δεξί χαφ, σε ένα παιχνίδι που παρακολουθούσαν οι επιτελείς των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ που τον απέκτησαν άμεσα.

Έκτοτε καθιερώθηκε ως δεξί μπακ, ανέβηκε πολύ νωρίς για προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, από το καλοκαίρι του 2011 έγινε επαγγελματίας και τον Δεκέμβρη του 2012 υπέγραψε και νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017 και στη συνέχεια το επέκτεινε μέχρι το 2019. Η ρήτρα που έχει μπει στο συμβόλαιό του, είναι κοντά στα 4 εκατ. ευρώ.

“Ασφαλώς είναι άλλη μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου, από τις πολλές που μου έχει προσφέρει ο ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ευγνώμων στην ομάδα και τους ανθρώπους της, όπως φυσικά στον κ. Ιβαν Σαββίδη για την προσοχή που δίνει τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στις υποδομές από τις οποίες προέρχομαι. Εύχομαι στη διάρκεια του νέου συμβολαίου να πραγματοποιηθούν και τα όνειρά μου για αυτή την ομάδα. Ήρθα παιδί στον ΠΑΟΚ και μου δόθηκαν όλες οι ευκαιρίες να γίνω άντρας μέσα από τις εμπειρίες μου εδώ. Οφείλω λοιπόν να ανταποδώσω στο Σύλλογο και τον κόσμο, με σκληρή δουλειά, καλές εμφανίσεις και κυρίως ταπεινότητα, την αγάπη που εισέπραξα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο”, είχε δηλώσει όταν έπεσαν οι υπογραφές για ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...
Παναθηναϊκός

Τσεκάρει ταλέντο της Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του νεαρού Τούρκου ποδοσφαιριστή, που ξεχώρισε ο Φατίχ Τερίμ. Όπως υποστηρίζει...
UEFA

Νέοι τρόποι διεξαγωγής για τις Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της...

Η έκδοση 2024/25 του UEFA Champions League θα έχει νέα μορφή. Εξηγούμε τι θα αλλάξει, τι θα...