Σάββατο, 15/11/25
Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, 2025
Γερμανία

Χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς δίνει ο Αντσελότι στα φιλικά της Μπάγερν!(photos)

Οι Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται αυτές τις μέρες για προετοιμασία στην Αμερική και είναι προγραμματισμένο να δώσει δυνατά φιλικά παιχνίδια με Μίλαν (28/7), Ίντερ (31/7) και Ρεάλ Μαδρίτης (4/8), στα πλαίσια του International Champions Cup.

Ο Κάρλο Αντσελότι, που συνηθίζει να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους δίνει ευκαιρίες, έχει στα πλάνα του να χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που είτε προέρχονται από τη δεύτερη ομάδα είτε δεν αγωνίζονταν ιδιαίτερα την περσινή σεζόν, προκειμένου να ελέγξει το επίπεδο ετοιμότητά τους.

Έτσι αρκετό χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν ο 21χρονος επιθετικός Τζούλιαν Γκριν (γεννημένος 06/06/1995), ο 16χρονος τερματοφύλακας Κρίστιαν Φουχτλ (γεννημένος 28/01/2000), 17χρονος επιθετικός μέσος Τίμοθι Τίλμαν (γεννημένος 04/01/1999) και ο 18χρονος φορ Μάριο Κρνίτσκι (γεννημένος 04/02/1998), ώστε να “ψηθούν” σταδιακά στις συνθήκες της πρώτης ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Καθάρισε” και την Γεωργία η ταλαντούχα Εθνική Ελπίδων!

Η "τρομακτική" Εθνική ομάδα δεν... λέει να σταματήσει, πετυχαίνοντας...

Σε ποιο γήπεδο θα παίξει ο ΠΑΟΚ με την Λέγκια;

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τους Πολωνούς,...

Για το… απόλυτο νικών η Εθνική κόντρα στη Γεωργία!

Με στόχο τη διατήρηση της πρωτιάς του 6ου προκριματικού...

Μάνατζερ στα 14; Χρειάζεται ένας νεαρός ποδοσφαιριστής εκπροσώπηση σε τόσο μικρή ηλικία;

Τα τελευταία χρόνια, ο χώρος του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου έχει...

Μια “γεύση” από… “Πράσινη” καθημερινότητα στην Ακαδημία!

Ο Παναθηναϊκός θέλησε να κάνει το δικό του... Day...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ