Ολυμπιακός

Βούρος: Δουλεύουμε σκληρά. Νομίζω ότι θα τα καταφέρω!

“Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς απέναντι σε μία καλή ομάδα και νομίζω ότι βγάλαμε καλά στοιχεία στο παιχνίδι. Προσπαθούμε καθημερινά με τον προπονητή και με τη σκληρή δουλειά που γίνεται να αφομοιώσουμε την νέα φιλοσοφία και παράλληλα συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά στο γήπεδο”, δήλωσε αρχικά ο Βούρος.

Αναφορικά με τις προσωπικές φιλοδοξίες του, ο νεαρός αμυντικός αναφέρει: “Δουλεύοντας καθημερινά και πιστεύοντας πολύ στον εαυτό μου νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Δεν πρέπει να σταματάμε εκεί όμως, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί καλά για να μπορέσουμε να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους ομίλους του Champions League.”

Για τον Βίκτορ Σάντσεθ, υπογραμμίζει: “Εγώ είχα προλάβει τον κ. Βίκτορ και στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα που ήταν δίπλα στον κ. Μίτσελ. Είναι πολύ θετικά τα στοιχεία του, βρίσκεται πολύ κοντά στους παίκτες και προσπαθεί με την σειρά του να περάσει την φιλοσοφία του και όλοι μαζί πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνει κάτι πολύ σπουδαίο.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφυγε με… τετάρτη από την Καλαμάτα ο Βόλος!

Ο Βόλος δεν άφησε περιθώρια στην Καλαμάτα και έφυγε...

Ματσάρα με… εξι γκολ και τρίποντο για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά στο πρωτάθλημα της Super League...

Από ένα γκολ σε… κάθε ημίχρονο και “καθάρισε” ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος πέρασε το εμπόδιο του Ηρακλή, επικρατώντας με...

Νέα σεζόν με το… δεξί για τον Παναθηναϊκό στη Super League U15!

Νίκη στο Αγρίνιο για τον Παναθηναϊκό με 3-0 κόντρα...

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε με 3-0 του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ