Ολυμπιακός

Βούρος: Δουλεύουμε σκληρά. Νομίζω ότι θα τα καταφέρω!

“Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς απέναντι σε μία καλή ομάδα και νομίζω ότι βγάλαμε καλά στοιχεία στο παιχνίδι. Προσπαθούμε καθημερινά με τον προπονητή και με τη σκληρή δουλειά που γίνεται να αφομοιώσουμε την νέα φιλοσοφία και παράλληλα συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά στο γήπεδο”, δήλωσε αρχικά ο Βούρος.

Αναφορικά με τις προσωπικές φιλοδοξίες του, ο νεαρός αμυντικός αναφέρει: “Δουλεύοντας καθημερινά και πιστεύοντας πολύ στον εαυτό μου νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Δεν πρέπει να σταματάμε εκεί όμως, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί καλά για να μπορέσουμε να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους ομίλους του Champions League.”

Για τον Βίκτορ Σάντσεθ, υπογραμμίζει: “Εγώ είχα προλάβει τον κ. Βίκτορ και στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα που ήταν δίπλα στον κ. Μίτσελ. Είναι πολύ θετικά τα στοιχεία του, βρίσκεται πολύ κοντά στους παίκτες και προσπαθεί με την σειρά του να περάσει την φιλοσοφία του και όλοι μαζί πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνει κάτι πολύ σπουδαίο.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επτά… ταλεντάκια μετακομίζουν στην U15 του ΟΦΗ!

Επτά παίκτες από τον Αστέρα Ρεθύμνου μετακομίζουν στην U15...

Η Άρσεναλ ήρθε για Τζολάκη, αλλά…

Ο Κωνσταντής Τζολάκης έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει για το...

Η U15 του Παναιτωλικού απέκτησε νεαρό από την Ακαδημία Σφακιανάκη!

Ένας ακόμα νεαρός ποδοσφαιριστής που διαμορφώθηκε στην Ακαδημία Σφακιανάκη...

Ο ΠΑΟΚ πάει για την… έκπληξη στην Ακαδημία του!

Σοβαρό ενδιαφέρον για τη συνεργασία με τον Τίμο Καβακά...

Ο ΟΦΗ στην… κορυφή της Ελλάδας για τη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών από την ακαδημία!

Μια αποκαλυπτική στατιστική έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ