Ξάνθη

Τρεις ταλαντούχοι από τον Ολυμπιακό Αλεξανδρούπολης στην U15 της Ξάνθης!

Ένας από τους βασικότερους στόχους των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθη είναι, πέρα από την αξιοποίηση των ταλέντων της, να μπορεί να στελεχώνει τον σύλλογο με ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή. Στα πλαίσια αυτά, οι άνθρωποι της θρακιώτικης ΠΑΕ ήρθαν σε συμφωνία με τον πρόεδρο της σχολής της Νίκης Απαλού (Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης), Παναγιώτη Λογαρά, για την απόκτηση τριών ταλαντούχων 13χρονων ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τους Ηλία Τσιτσεκίδη, Θεόδωρο Βουτσά και Λευτέρη Τσιεγγελίδη που θα στελεχώσουν την U15 της ξανθιώτικης ΠΑΕ.

Οι τρεις ταλαντούχοι νεαροί ποδοσφαιριστές, που κατέκτησαν φέτος το πρωτάθλημα παίδων της ΕΠΣ Έβρου, μετείχαν το προηγούμενο διάστημα σε camp, οπού είχαν επιλεγεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Tο ζεστό, όμως, ενδιαφέρον της Ξάνθης και η πρόθεση των ανθρώπων της να αποκτηθούν άμεσα οι τρείς νεαροί, έπεισαν τόσο τους ίδιους όσο και τον πρόεδρο της σχολής Παναγιώτη Λογαρά ώστε να συνεχίσουν στην θρακιώτική ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τεσσάρα” στη Λετονία έριξε η Εθνική Ελπίδων και κοιτάζει… πρόκριση!

Μια εμφατική νίκη με 4-2 επί της Λετονίας πανηγύρισε...

“Ξέσπασε” στην Ελβετία η Εθνική Παίδων!

Με χατ τρικ του Κωνσταντίνου Σούβλατζη και ένα ακόμη...

H Marca δείχνει… Ολυμπιακό και τις Ακαδημίες του πίσω από την Εθνική!

Όταν θέλεις να καταλάβεις από πού ξεπήδησε η νέα,...

Ο Ολυμπιακός “χτύπησε” Ελληνόπουλο από την… Πολωνία!

Με το ρολόι να μετράει αντίστροφα προς τη λήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ