Πανιώνιος

Τούρκο διεθνή με την U21 κλείνει ο Πανιώνιος!(vid)

Ο Πανιώνιος ετοιμάζεται να συνάψει συνεργασία με την Φενέρμπαχτσε και στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζεται να ενισχύσει και το ρόστερ του. Οι “κυανέρυθροι” θα αποκτήσουν από την ομάδα του Βίτορ Περέιρα με την μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια τον διεθνή με την U21 της Τουρκίας, Ερντί Καν Σεχίτ!

Ο γεννημένος στις 30 Μαρτίου του 1996 στην Σακάρια, ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Σακάριασπορ το 2012. Από την πρώτη στιγμή έδειξε δείγματα του πλούσιου ταλέντου προκαλώντας το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων ομάδων της Τουρκίας.

Εκεί όμως που εντυπωσίασε ήταν με την U16 της Τουρκίας με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2014 η Φενέρμπαχτσε να τον κάνει δικό της υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αμέσως ο τουρκικός Τύπος τον βάφτισε ως τον νέο Τουντσάι Σανλί αφού το στιλ του θύμιζε πολύ αυτό του άλλοτε αστέρα της Φενέρ.

Στην Φενέρ όμως των αστεριών δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής και έτσι παραχωρήθηκε την σεζόν 2014-15 δανεικός στην Λινίγιτσπορ στην οποία μέτρησε 19 συμμετοχές, ενώ την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε αρχικά στην Καϊσέρισπορ (1 συμμετοχή) και στη συνέχεια στην Κάρταλσπορ (2 συμμετοχές).

Η θέση του είναι αυτή του επιτελικού μέσου, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα. Χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια  και μέσω του Πανιωνίου ο ίδιος ελπίζει ότι θα δείξει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ των “καναρινιών” στους οποίους ακόμα δεν έχει παίξει σε επίσημο ματς.

https://www.youtube.com/watch?v=idpm1z24IDo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...
Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...
EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...