ΑΕΚ

Το “βάπτισμα του πυρός» πήρε ο Γαλανόπουλος στην Ευρώπη!

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δε δίστασε να ρίξει στη μάχη με τη Σεντ Ετιέν τον 19χρονο Γαλανόπουλο: “Μικρέ, ζεστάσου, μπαίνεις. Θα πάρεις τη θέση του Βάργκας”. Ήταν το 69ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Σεντ Ετιέν, όταν ο Κώστας Γαλανόπουλος εξαργύρωσε την μεγάλη εμπιστοσύνη που του έδειξε ο προπονητής του και μπήκε στην ευρωπαϊκή μάχη της Ένωσης.

O νεαρός μέσος, “απόφοιτος” των ακαδημιών της AEK, βούτηξε απ’ ευθείας στα βαθιά σε έναν καθοριστικό αγώνα της ομάδας του και δικαίωσε απόλυτα τον προπονητή του.

Χθες το βράδυ (28/7), ο Γαλανόπουλος εξαργύρωσε τους καρπούς της εξαιρετικής του παρουσίας στο Κιέλτσε της Πολωνίας, παίρνοντας την ευκαιρία που άξιζε από τον προπονητή του, και στα 25λεπτά που αγωνίστηκε τον δικαίωσε απόλυτα για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι 5 πιο συχνοί λόγοι που “χάνονται” τα ποδοσφαιρικά ταλέντα!

Το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο με υποσχόμενα ταλέντα, εντυπωσιακές...

Δεν ήθελε την… πώληση του Μανδά ο Σάρι!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι φαίνεται πως δεν ήθελε να πουλήσει...

Σοκ με 15χρονη Αθλήτρια – “Έσβησε” εν ώρα αγώνα!

Η οικογένεια της Όξφορντ Γιουνάιτεντ πενθεί, καθώς μια 15χρονη...

Ευρεία επικράτηση για την U19 του Παναθηναϊκού!

Νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού, όπου επικράτησε με...

Τρίποντο για τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη!

Σημαντική νίκη για τον Ατρόμητο, που έφυγε με το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ