ΠΑΟΚ

Το μυστικό της βελτίωσης του Ευθύμη Κουλούρη!

Ο Ευθύμης Κουλούρης επέστρεψε αλλαγμένος από την Κύπρο. Πήγε στην Ανόρθωση παιδί και γύρισε άνδρας. Τόσο σωματικά, όσο και από πλευράς συμπεριφοράς εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι εμφανές αυτό από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.

Όλα, βέβαια, αρχίζουν από την δική του θέληση να πάει ψηλά. Έχει βάλει στόχο την καθιέρωση στον ΠΑΟΚ και προσπαθεί να τον πετύχει με σκληρή δουλειά. Και αυτή γίνεται όλες τις μέρες του χρόνου, ακόμη και όταν δεν υπάρχουν προπονήσεις της ομάδας του. Θα αποκαλύψουμε δύο στοιχεία που πιστοποιούν ακριβώς αυτό που αναφέρουν πιο πάνω. Το ένα είναι ότι τις μέρες που πήγε στα Χανιά για τις διακοπές του, αφιέρωνε κάποιες ώρες για να πάει σε γήπεδο και να γυμναστεί.

Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι ότι ο “Κουλ” δούλεψε πολύ στις ταχύτητες, παρέα με τον πρώτο ξάδερφό του και πρωταθλητή Ευρώπης στα 100 μέτρα στην κατηγορία των Νέων το 1999.

Οι δυο τους πήγαιναν μαζί σε δρόμους και χωράφια στην περιοχή της Σκύδρας και δούλευαν επί αρκετές ώρες σε ασκήσεις για την βελτίωση της ταχύτητας. Και για όσους είναι παρατηρητικοί και κάνουν συγκρίσεις με το πρόσφατο παρελθόν, ο Κουλούρης δείχνει σε κάθε εμφάνισή του ότι έχει βελτιωθεί σ’ αυτόν τον τομέα.

*Η φωτογραφία Κουλούρη-Φέλτμαν είναι από τον λογαριασμό του νεαρού επιθετικού στο Instagram, στην οποία ο Τζαβέλλας σχολίασε: “Και ήταν μόνο η αρχή…”.

Πηγή metrosport.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Ακαδημία του Παναιτωλικού!

Από τα γήπεδα της Ηλείας στη Super League.Ο Δημήτρης...

Ταλεντάκι από τα Ιωάννινα πήρε ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν ακόμη νεαρό παίκτη από την...

Πενθεί ο ΠΑΟΚ – “Έφυγε” νεαρή ποδοσφαιρίστρια!

Βαρύ πένθος έχει πέσει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.Η...

Σε αναζήτηση προπονητή η U19 του Λεβαδειακού – Τέλος από την ομάδα ο Κιάσσος!

Ο Κώστας Κιάσσος αποχωρεί από τον Λεβαδειακό έπειτα από...

Ο Άρης πήρε ταλεντάκι του Μακεδονικού!

Ο Άρης ενισχύει τις ακαδημίες του με μια κίνηση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ