Ατρομητός

Στον Ατρόμητο ο Αριστείδης Πιτέλης του Αστέρα Μαγούλας!

Διαβάστε την ανακοίνωση του Αστέρα Μαγούλας:

“Η περίοδος των καλοκαιρινών μεταγραφών άνοιξε. Έτσι βρισκόμαστε σήμερα, στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιλογή ενός ακόμη αθλητή μας, του Αριστείδη Πιτέλη και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, στην ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Ο οποίος, από την Ακαδημία της ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ μεταπήδησε στο παιδικό τμήμα του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (U15) όπου και αγωνίστηκε έως τον Νοέμβριο 2015, «μετακομίζοντας» εν συνεχεία στην U14 της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, όπου και αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Η σκληρή δουλειά, η υπομονή, το πνεύμα ομαδικότητας, και θεμελιώδεις αρχές του Ευ Αγωνίζεσθε που διδάχθηκε, τον έκανε να ξεχωρίσει και να επιλεγεί, ώστε να ενσωματωθεί στην απαιτητική U15 της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, για την επόμενη αθλητική περίοδο.

Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ παρουσία του αθλητή, των γονέων του, του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κ. Απόστολο Αποστόλου, τον Πρόεδρο του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ κ. Δημήτριο Σερεμέτη, τον εν ενεργεία επαγγελματία ποδοσφαιριστή, προερχόμενο από τα φυτώρια του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ, Ιδρυτή των Ακαδημιών κ. Ευστάθιο Ρόκα.

Από την πλευρά μας αμφότερα, τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, ευχόμαστε στον αθλητή, Υγεία, Καλή Μαθητική & Αθλητική Πρόοδο. Στους γονείς δε, ευχόμαστε Υπομονή, Καλή Δύναμη, ενθυμίζοντάς τους να ακολουθούν τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ακαδημίας.

Τέλος, ευχόμαστε ανάλογη σταδιοδρομία στους υπόλοιπους αθλητές των υποδομών μας, διαβεβαιώνοντάς τους ότι, δουλεύοντας σκληρά, με τις αρχές που τους νουθετούν οι εκπαιδευτές – προπονητές τους και την υποστήριξη των Υπευθύνων θα έχουν αντίστοιχες ευκαιρίες.

Ελευσίνα – Μαγούλα, 14 Ιουλίου 2016”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...
Παναθηναϊκός

Τσεκάρει ταλέντο της Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του νεαρού Τούρκου ποδοσφαιριστή, που ξεχώρισε ο Φατίχ Τερίμ. Όπως υποστηρίζει...