Ξάνθη U17

Πρώτη για την U17 της Ξάνθης. Τρεις νέες προσθήκες!

Την πρώτη της προπόνηση θα πραγματοποιήσει το απόγευμα της Τετάρτης (27/07) η U17 της Ξάνθης, περσινή φιναλίστ του πρωταθλήματος U17 της Super League, με την ομάδα να παρουσιάζεται αρκετά αλλαγμένη.

Από την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή, που την τελευταία τριετία συμμετείχε σε δύο Final 4 και είχε και μία κατάκτηση τίτλου, θα απουσιάζουν 15 ποδοσφαιριστές, καθώς προωθήθηκαν 11 στην U20 ενώ αποχώρησαν και τέσσερις. Ο λόγος για τον Δραμινό αμυντικό, με αρκετές συμμετοχές πέρσι Αντώνη Κιλιμτζίδη, τον Καβαλιώτη αμυντικό Κυριάκο Μπαξεβάνη, τον Δραμινό επιθετικό Δημήτρη Σταματιάδη και τον Καβαλιώτη επιθετικό Πρόδρομο Αθανασιάδη.

Παράλληλα, η Ξάνθη προχώρησε σε τρεις νέες προσθήκες, καθώς απέκτησε τους Λευτέρη Μανιά, Κώστα Δουλγέρη και Νίκο Τριανταφύλλου.

Ο Ξανθιώτης γκολκίπερ Λευτέρης Μανιάς, που αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής της Βιστωνίδας, πέρσι πήρε συμμετοχές με την αντρική ομάδα στην Α’ κατηγορία, με τους ιθύνοντες της Ξανθιώτικης ΠΑΕ να διακρίνουν το ταλέντο του και να τον εντάσσουν φέτος στην U17 του συλλόγου.

Ο Κώστας Δουλγέρης είναι από την Θεσσαλονίκη και πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα των Χελιδονιών στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ερμή Καλαμαριάς.

Τέλος, ο Νίκος Τριανταφύλλου, που προέρχεται από τους Μπέμπηδες 2000, είναι 16 χρονών και ήταν στέλεχος της μικτής ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας και της περιφερειακής ομάδας, ενώ στέφθηκε πρωταθλητής ΕΠΣ Μακεδονίας με τους Μπέμπηδες στο πρωτάθλημα Νέων.

Οι 10 ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν και φέτος στην U17 του συλλόγου είναι οι: Κωνσταντίνος Ζουρνατζίδης (τερματοφύλακας), Δημήτρης Θεοφυλάκης, Γιάννης Τηλαβερίδης, Αλέξης Τοπουζίδης, Δημήτρης Μελιόπουλος, Συμεών Παπαστεργίου, Βασίλης Ζώτος, Θωμάς Ζουμπουλίδης, Οκάν Σουλείμαν και Γιάννης Ιωάννου.

Επίσης οι 14 ποδοσφαιριστές που προωθήθηκαν από την U15 στην U17 είναι οι: Χρήστος Καλαϊτζής (τερματοφύλακας), Γιώργος Τσιλλιγίρης, Νίκος Τηλαβερίδης, Δημοσθένης Τενεκές, Γιώργος Ποδαράς, Χρήστος Σπυριδωνίδης, Γιάννης Λεωντσάκος, Άγγελος Κύπι (Κιούπης), Παύλος Κριεζής, Εμμανουήλ Κοντάκης, Κωνσταντίνος Θυμιάνης, Ευστράτιος Γράβας, Άγγελος Γκατζόγιας και Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...
EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...