ΠΑΟΚ

Πέλκας: Πρέπει να δείξουμε σταθερότητα!

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Πέλκας στην κάμερα της NOVA:

“Εντάξει, μπορώ να πω ότι έλειπε λίγο η φρεσκάδα απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές και στο δεύτερο ημίχρονο που παρακολούθησα. Εντάξει, ο κόσμος μπορεί να περιμένει σ’ αυτά τα ματς να δει γκολ, θέαμα, να δει μια έτοιμη ομάδα, αλλά το σημαντικό είναι να είμαστε καλά την Τρίτη. Εκεί να υπάρχει φρεσκάδα, εκεί να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και πιστεύω θα έχουμε τη φρεσκάδα και θα είμαστε έτοιμοι.”

Για την ετοιμότητα και τα στοιχεία του φετινού ΠΑΟΚ:

“Εντάξει, είχαμε μια πολύ καλή προετοιμασία θα έλεγα. Δουλέψαμε πολύ, ο προπονητής πέρασε αυτά που ήθελε, ακόμα έχουμε καιρό να δείξουμε το πρόσωπο που θέλει να δείξει ο προπονητής μέσα απ’ τη δική του φιλοσοφία. Θα έλεγα ότι τα φιλικά είναι πιο πολύ να βρίσκουμε τις αδυναμίες και τα λάθη μας, να αποκτούμε τη φυσική κατάσταση που θα χρειαστούμε στη χρονιά και το σημαντικό είναι την Τρίτη.”

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τον ΠΑΟΚ φέτος:

“Πιστεύω ότι πρέπει να δείξουμε σταθερότητα φέτος, είναι το σημαντικότερο αυτό. Να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους που θέτουμε από την αρχή. Από εκεί και πέρα χρειάζεται υπομονή. Ούτε μπορείς να γίνεις σε μια μέρα άμα βάλεις τέσσερα γκολ Μπαρτσελόνα, ούτε άμα χάσεις 3-0 ξαφνικά να γίνεις κακιά ομάδα. Θέλω κι εγώ και όλοι να είμαστε σταθεροί, να δείχνουμε σοβαρό πρόσωπο, ανταγωνιστικό σε όλους τους τομείς και να καταφέρουμε αυτά που θα θέσουμε απ’ την αρχή.”

Για τα βασικά στοιχεία του φετινού ΠΑΟΚ:

“Με δυο λέξεις: σταθερότητα και πειθαρχία.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Άρης επένδυσε σε νεαρό ποδοσφαιριστή από την Ακτή Ελεφαντοστού!

Σε μια ακόμη επένδυση για το μέλλον προχωρά ο...

Διεθνείς εμπειρίες για την U12 της Thessaloniki FA στο προπονητικό κέντρο της AZ Alkmaar!

Μια εξαιρετικά σημαντική εμπειρία σε ευρωπαϊκό επίπεδο ζει η...

Η ΑΕΚ πήρε μαζί της… για δοκιμή ένα ταλεντάκι στη Γερμανία!

Ένα σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική του πορεία πραγματοποιεί ο...

“Δίνεται η δυνατότητα να δουλέψει κάτω από πολύ καλές συνθήκες η U19”!

Ο προπονητής της U19 του Άρη, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, φιλοξενήθηκε...

Ο νεαρός Ανέστης από τους “Μπέμπηδες” που δοκιμάζεται στους… μεγάλους του πρωταθλήματος!

Σημαντικές εμπειρίες στις ακαδημίες κορυφαίων ομάδων της χώρας συγκεντρώνει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ