Παρασκευή, 29/03/24
ΠΑΟΚ

Παγκόσμιοι πρωταθλητές οι πιτσιρικάδες της U11 του ΠΑΟΚ! (photos)

Μεγάλη επιτυχία για τους μικρούς της U11 του ΠΑΟΚ. Οι πιτσιρικάδες του «δικέφαλου του Βορρά» δεν αρκέστηκαν μόνο στην συμμετοχή τους στο World Cup που διεξήχθη στο Παρίσι, αλλά κατέκτησαν και την θέση. Συνολικά συμμετείχαν 400 ομάδες από όλο τον κόσμο, ενώ η ομάδα των Ανδρέα Μπαλαμπάνη και Αντώνη Κρινίτσα είχε συντελεστή τερμάτων στην διοργάνωση 36-3.


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Κατέκτησε το World Cup η Κ11 
Το ταξίδι από μόνο του ήταν ένα όνειρο ζωής. Παρίσι, Disneyland – μιλάμε για παιδιά – και παλμός Euro 2016. Η Κ11 του ΠΑΟΚ, όμως, δεν πήγε στη Γαλλία για διακοπές, αλλά για ν’ αγωνιστεί στο World Cup. Ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά στην Ευρώπη. Και το κατέκτησε. 
Η ομάδα των Ανδρέα Μπαλαμπάνη και Αντώνη Κρινίτσα αποδείχτηκε πολύ καλή για να την αντιμετωπίσουν κι έφτασε μέχρι το τρόπαιο με χαρακτηριστική ευκολία σημειώνοντας μόνο νίκες κι έχοντας απολογισμό τερμάτων 36 – 3!! Διάκριση σημαντική αν σκεφτεί κανείς πως στο World Cup συμμετείχαν 400 ομάδες από όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ο δεύτερος διεθνής τίτλος της Κ11 γι’ αυτό το καλοκαίρι δεδομένου ότι έχει ήδη κατακτήσει το Catnic Cup στη Γερμανία. Στον τελικό ο ΠΑΟΚ επικράτησε της CFFP με 4-1 φτάνοντας στην κορυφή και το σημαντικότερο κερδίζοντας τα συγχαρητήρια των διοργανωτών για το ήθος που επέδειξε η ομάδα καθ’όλη τη διάρκεια του τουρνουά. 
Για να φτάσει μέχρι εκεί ο Δικέφαλος προκρίθηκε από τη φάση των ομίλων με νίκες επί της ACBB (2-0), FC Bry (9-0), ESC FOOT 94 (5-0). Στους «16» επικράτησε 8-1 της ES Viry – Chatillon, η Conflans λύγισε 5-0 στους «8» και στον ημιτελικό η Neuilly sur Marne με 3-1. Τα παιδιά είχαν, φυσικά, την ευκαιρία να πάρουν γεύση από Παρίσι, καθώς επισκέφτηκαν τον Πύργο του Αϊφελ, την Αψίδα του Θριάμβου, το Λούβρο και την Disneyland, ενώ το βίντεο με τα συνθήματα στους δρόμους του Παρισιού έχει ήδη γίνει viral. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.