Πανιώνιος

Οχτώ της ακαδημίας στην πρώτη του Πανιωνίου!

Αυτοί είναι: Δαμιανό Γκίνη (γεν.1995), Φιόριν Ντουρμισάι (γεν.1996), Άγγελο Πινιώτη (γεν.1996),Λευτέρη Αστρά (γεν.1997), Άγγελο Κερασίδη(γεν.1997), Δημήτρη Σταυρόπουλο (γεν.1997), Γεράσιμο Βουκελάτο (γεν.1998) και Γιάννη Οικονομίδη (γεν.1998).

Ο Γκίνη και ο Ντουρμισάι την περασμένη περίοδο αγωνίστηκαν ως δανεικοί στο πρωτάθλημα της Football League με την Καλλιθέας.

Ο Πινιώτης, ο Αστράς και ο Βουκελάτος, ήταν μέλη και στην περσινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Να σημειωθεί πως ο Πινίωτης αγωνίστηκε 2 φορές στα Play Off με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και μία την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου με τον Ατρόμητο.

Από την άλλη οι Κερασίδης, Σταυρόπουλος και Οικονομίδης, εξαργύρωσαν τις πολύ καλές τους εμφανίσεις με την U20 δείχνοντας στον Μαρίνο Ουζουνίδη ότι έχουν μια θέση μαζί με τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας. Έτσι ο Πανιώνιος συνεχίζει να στηρίζει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατή κλήρωση για την Εθνική Ομάδα Νέων!

Στον πρώτο όμιλο της β' προκριματικής φάσης της League...

Δυνατά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Τζιρόνα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ρόκα,...

Στην κορυφή του International Youth Cup η ΑΕΚ!

Διπλή διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕΚ σε διεθνές...

Ο ΟΦΗ κέρδισε την Ρέιντζερς και επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η συμμετοχή της...

Τα “κλειδιά” της U19 του Παναθηναϊκού στον Ζαζόπουλο!

Νέο κεφάλαιο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ