Δευτέρα, 22/12/25
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025
ΑΡΗΣ

Οι νεαροί της U19 του Άρη που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία!

Το πρωί της Κυριακής (31/7) αναχωρεί ο Άρης για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Επειδή το ρόστερ της ομάδας δεν έχει συμπληρωθεί, μία από τις σκέψεις του Νίκου Αναστόπουλου είναι να συμπεριλάβει τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές από την U19. Οι ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να κληθούν να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας είναι οι Σταυρίδης (μέσος), Ηλίας Μπουλγουρίδης (μέσος, γεννημένος 1999) και Δημήτρης Ανδρεάκος (μέσος, γεννημένος 1998).

Ο “Αναστό” έχει εικόνα και για τους τρεις από την περσινή σεζόν, με τους Μπουλγκουρίδη και Ανδρεάκο να έχουν χρησιμοποιηθεί και σε επίσημο παιχνίδι (τελευταίο της σεζόν απέναντι στον Έβρο), ενώ ο Σταυρίδης συμμετείχε στα φιλικά που ακολούθησαν.

Στην κατηγορία των… δοκιμαστικών ανήκει και ο Ραντί Μαζινγκά, αφού η παραμονή ή όχι του 18χρονου εξτρέμ θα εξαρτηθεί από την παρουσία του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε από το Αγρίνιο η U15 της Κηφισιάς!

Η U15 της Κηφισιάς πέρασε τον Παναιτωλικό, επικρατώντας με...

Ένα και… καλό για τον Παναιτωλικό επί της Κηφισιάς!

Ο Παναιτωλικός πέρασε το εμπόδιο της Κηφισιάς, επικρατώντας με...

“Διπλό” στη Λάρισα για τον Πανσερραϊκό!

Νίκη για τον Πανσερραϊκό στη Λάρισα με 2-0, για...

Νίκη για την U17 της Λάρισας επί του Πανσερραϊκού!

Η Λάρισα έκανε μια μεγάλη εμφάνιση και επικράτησε με...

Νίκησε την Κηφισιά και προκρίθηκε ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος πέρασε το εμπόδιο της Κηφισιάς, επικρατώντας με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ