Ο Γιώργος Μαρκοστέργιος, ο Χάρης Νάτσης, ο Γεράσιμος Παπαγγελής και ο Γιάννης Τσιώλης είδαν το όνειρο τους να γίνεται πραγματικότητα και τους κόπους τους να ανταμείβονται.
Κατά την παρουσίαση τους στο επίσημο κανάλι του Αστέρα Τρίπολης, δήλωσαν:
Γιάννης Τσιώλης: “Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα. Με έχουν βοηθήσει για να καταφέρω να κάνω αυτό το επαγγελματικό συμβόλαιο το οποίο είναι η αρχή για κάτι καλύτερο. Από τώρα ξεκινάει η δουλειά, ξεκινάει το όνειρο και θα κάνω τα πάντα για να καταφέρω να καθιερωθώ στην ομάδα και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους.”
Χάρης Νάτσης: “Είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα σε ένα τέτοιο σωματείο. Θεωρώ ότι ο Αστέρα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είναι τιμή μου που θα φοράω τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα χρόνια.”
Γιώργος Μακροστέργιος: “Ήρθα στην ομάδα τα Χριστούγεννα. Σκοπός μου ήταν να είμαι όσο το δυνατό καλύτερος στην Κ20 και να κερδίσω ένα επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα του Αστέρα. Αυτό το κατάφερα αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα. Από τώρα ξεκινάει η δουλειά.”
Γεράσιμος Παπαγγελής: “Σίγουρα είναι ένα όνειρο που σιγά, σιγά πραγματοποιείται με αυτό το συμβόλαιο. Κάθε παιδί θα το ήθελε και να παίξει στην ομάδα της πόλης του. Είναι δύσκολο αλλά με προσπάθεια και δουλειά όλα γίνονται. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές μου και να τους δείξω ότι άξιζα αυτό το συμβόλαιο και να είμαι στην ομάδα.”
Δείτε το video με τις δηλώσεις: