Ο Λευτέρης Πουπάκης θα είναι, όπως ανακοινώθηκε, Γενικός Αρχηγός της U19 του ΟΦΗ, αλλά και σύμβουλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για θέματα που αφορούν και την πρώτη ομάδα.
Μάλιστα ο Λευτέρης Πουπάκης εκπροσώπησε την διοίκηση στην “πρώτη” συγκέντρωση της U19, που έγινε την Δευτέρα (25/7) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και θα έχει άμεση συνεργασία με τον προπονητή Βασίλη Πλεσίτη και τον τεχνικό διευθυντή Μηνά Πίτσο.
Ο Λευτέρης Πουπάκης με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ αναφέρθηκε στον ρόλο του στην U19 του ΟΦΗ, επισημαίνοντας: “Είμαστε πάντα παρόντες σε αυτήν την ομάδα και θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο της. Ο στόχος μας είναι μέσα από την U19 να μπορέσει ο ΟΦΗ να δει καλύτερες μέρες στο μέλλον, σε θέματα που αφορούν την υποδομή του. Θα είμαι εδώ σε ότι μου ζητηθεί, ώστε να προσφέρω την εμπειρία 50 χρόνων που έχω στο ποδόσφαιρο.”
Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, το τιμ της U19 του ΟΦΗ, με τους Λευτέρη Πουπάκη (Γενικός Αρχηγός), Μηνά Πίτσο (Τεχνικός Διευθυντής), Βασίλη Πλεσίτη (προπονητής), Γιώργο Γαυγιωτάκη (προπονητής τερματοφυλάκων) και Μιχάλη Μιχελογιαννάκη (φροντιστής).