Παρασκευή, 29/03/24
ΟΦΗ

Ο Πίτσος τεχνικός διευθυντής της U19 του ΟΦΗ!

Γεννημένος στις 18 Οκτωβρίου 1980, ο Μηνάς Πίτσος έδειξε από νωρίς τις πτυχές του πηγαίου ταλέντου του και το 1998, από τις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα, από την οποία έγινε ευρύτερα γνωστός στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Το 2002 πήρε μετεγγραφή για τον Παναθηναϊκό στον οποίο έμεινε ένα χρόνο, για να επιστρέψει στον ΟΦΗ το 2003, όπου μέχρι το 2012 φόρεσε τη φανέλα του σε 176 αγώνες.

Σημαντική ήταν η παρουσία του και στον Εργοτέλη στον οποίο βρέθηκε το 2012 παίζοντας για 4 χρόνια, όπου και πανηγύρισε την επιστροφή της ομάδας στη Super League. Επέστρεψε στον Όμιλο μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον Εργοτέλη, όπου και ολοκλήρωσε τη λαμπρή του καριέρα, κερδίζοντας το χειροκρότημα από όλους για την προσφορά του, αλλά και την εκτίμηση για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΟΦΗ αναφέρει: «O Mηνάς Πίτσος πήρε την μεγάλη απόφαση στα 36 του χρόνια, να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, κάνοντας πράξη την επιθυμία του, αυτό να συμβεί στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον ΟΦΗ, πανηγυρίζοντας μαζί του την άνοδο της ομάδας στην Football league.

Ωστόσο η οικογένεια του ΟΦΗ, θα κρατήσει το Μηνά Πίτσο στις τάξεις της, στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας U19 του ΟΦΗ, η ευθύνη λειτουργίας της οποίας, θα είναι στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο Μηνάς Πίτσος, θα έχει άμεση συνεργασία με τον Βασίλη Πλεσίτη, ο οποίος θα είναι ο προπονητής στην U19.

Μάλιστα ήδη και οι δυο έχουν πιάσει δουλειά και οργανώνουν το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί ο ΟΦΗ για την δεύτερη ομάδα του, η οποία θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League».

«Ήθελα να μείνω στο ποδόσφαιρο»

Mε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr o Mηνάς Πίτσος τόνισε για τη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής του: «Είχα στο μυαλό μου να σταματήσω. Είχα πει ότι θα παίζω μέχρι να μπορώ να σταθώ καλά. Πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό. Συνδυάζεται αυτό, με μια πολύ καλή στιγμή της ομάδας, κάτι που ήθελα και εγώ. Ήθελα να μείνω στο ποδόσφαιρο. Από τις υποδομές του ΟΦΗ ξεκίνησα και είναι ένα πόστο που με ενδιαφέρει, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και να αξιοποιήσουμε παιδιά του ΟΦΗ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

«Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο συνεργάτη»

Για την εξέλιξη αυτή μίλησε και ο προπονητής της U19 του ΟΦΗ Βασίλης Πλεσίτης, στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, λέγοντας: «Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο συνεργάτη και τόσο καλό παιδί. Είναι δημιούργημα της ομάδας του ΟΦΗ, από τις υποδομές και έχει την ικανότητα να σταδιοδρομήσει και πάνω σε αυτό το κομμάτι, μετά την μεγάλη καριέρα που έκανε ως ποδοσφαιριστής. Πιστεύω ότι θα έχουμε άριστη συνεργασία».

Πηγή sporfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...