ΟΦΗ

Μεγάλο ενδιαφέρον του Νιόπλια για την U19 του ΟΦΗ!

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την U19, η οποία θα λειτουργεί υπό τη στενή παρακολούθηση του. Αυτό είναι και το συμπέρασμα της συνάντησης που είχε με τον προπονητή της U19 Βασίλη Πλεσίτη, στην οποία συμμετείχαν ακόμη ο Σταύρος Λαμπράκης και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας U19, Μηνάς Πίτσος.

Η U19 του ΟΦΗ θα λειτουργεί υπό τη στενή παρακολούθηση του Νίκου Νιόπλια και των συνεργατών του, ενώ οι ποδοσφαιριστές που θα ξεχωρίζουν θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα.

Βασικός στόχος είναι η U19 να λειτουργεί με τη νοοτροπία της πρώτης ομάδας, οι προπονήσεις να είναι υψηλού επιπέδου και η ομάδα αυτή να παίζει πραγματικά το ρόλο του “προθάλαμου” της πρώτης ομάδας, ώστε να μπορέσει να αναδείξει ταλέντα.

Ο Νίκος Νιόπλιας και ο Βασίλης Πλεσίτης έχουν κοινή συνισταμένη στο θέμα της λειτουργίας της ομάδας και στους στόχους της και συμφώνησαν ότι θα πρέπει να τα λένε συχνά, ώστε η συνεργασία της πρώτης ομάδας με την U19 του ΟΦΗ, να είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφυγε με νίκη από την έδρα του Άρη ο Βόλος!

Ο Βόλος κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην έδρα...

Φιλική νίκη για την Εθνική Νεανίδων επί της Ουαλίας!

Η Εθνική Νεανίδων επικράτησε 2-1 της Ουαλίας σε φιλική...

Τρίποντο για τον Άρη στην έδρα του Βόλου!

Ο Άρης πήρε τη νίκη με 2-1 στην έδρα...

“Χ”αλάστηκαν στην Τρίπολη, Αστέρας και Ατρόμητος!

Αστέρας και Ατρόμητος μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας με...

Πέρασε την Καλαμάτα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε δυσκολία και πέρασε το εμπόδιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ