Πέμπτη, 28/03/24
Ολυμπιακός

Ξέρουν από Ευρώπη οι μικροί του Ολυμπιακού!

Ο Πραξιτέλης Βούρος είναι από τους τυχερούς αφού έχει αγωνιστεί στο Champions League στον αγώνα της φάσης των ομίλων της περιόδου 2015-16 απέναντι στην Άρσεναλ στο Λονδίνο. Εμπειρία από Champions League  έχει και ο Νίκος Βέργος ο οποίος την περίοδο 2013-14 είχε παίξει στην Αγγλία απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» της διοργάνωσης. O 20χρονος φορ είχε παίξει και 2 σεζόν στο UEFA Youth League και είχε σημειώσει γκολ κόντρα στην Άντερλεχτ, στην Μάλμε (2 ματς), στην Σαχτάρ και στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης έχει αγωνιστεί με την Ακαδημία στο Next Gen Series την περίοδο 2012-13 όπου ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει την Άρσεναλ, την Μαρσέιγ, την Μπιλμπάο, την Άντερλεχτ και την Άστον Βίλα ενώ πολλές παραστάσεις από το Champions League των Νέων (Youth League) έχουν οι Ρέτσος, Μανθάτης, Ανδρούτσος. Ο Γιώργος Μανθάτης έχει τα δυο τελευταία χρόνια 13 συμμετοχές και 3 γκολ (Άρσεναλ (2 ματς), Μπάγερν Μονάχου) και ο Θανάσης Ανδρούτσος 10 συμμετοχές και 1 γκολ (Άρσεναλ).

Οι δυο τους έχουν παίξει κόντρα σε μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως είναι η Μπάγερν Μονάχου, η Γιουβέντους, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Άρσεναλ αλλά και η Σαχτάρ, η Μάλμε και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος που είναι ένα χρόνο μικρότερος (1998) έχει και εκείνος 6 συμμετοχές. Η  παρουσία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στο UEFA Youth League έχει … ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδο των παικτών της Ακαδημίας οι οποίοι βλέπουν πως δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις αντίστοιχες ομάδες μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι έως σήμερα η μοναδική ελληνική ομάδα που συμμετέχει στο Youth League και έχει συμπληρώσει ήδη 29 αγώνες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...