Παρασκευή, 21/11/25
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου, 2025
Αστέρας Τρίπολης

Ξεκίνησε προετοιμασία η U20 του Αστέρα Τρίπολης με νέο προπονητή στο τιμόνι! (photos)

Τη Δευτέρα το απόγευμα (18/07) ξεκίνησε η προετοιμασία της U20 του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο νέος προπονητής της, Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής στην ομάδα U20 του ΑΣΤΕΡΑ καθώς επίσης και υπεύθυνος αγωνιστικής λειτουργίας όλων των ομάδων των τμημάτων υποδομής.”

Οι πρώτες δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη:

“Η πρόταση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ήταν ιδιαίτερα τιμητική για εμένα. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεται να το σκεφτείς δεύτερη φορά. Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου, καθώς αναλαμβάνω σε μία σπουδαία ομάδα το νευραλγικό κομμάτι των ακαδημιών. Πάντοτε μου άρεσε να δουλεύω με μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές και η δουλειά στην ακαδημία του ΑΣΤΕΡΑ ελπίζω να έχει άμεσα αποτελέσματα και να δούμε όσους πιο πολλούς ικανούς ποδοσφαιριστές να στελεχώνουν την πρώτη ομάδα.”

Η πρώτη προπόνηση

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου άρχισε την προετοιμασία της για τη σεζόν 2016-2017 η ομάδα U20 του Αστέρα Τρίπολης. Οι πρώτες ημέρες περιλαμβάνουν ιατρικά και εργομετρικά τεστ και από την Πέμπτη 21 Ιουλίου θα αρχίσει το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων στις εγκαταστάσεις του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ατρόμητος κοιτάζει… προς Νίκαια για τα “δοκάρια” του!

Ο Ατρόμητος έχει βάλει στο... μάτι για τα καλά...

Ο Αστέρας “χτύπησε” ταλεντάκι για την ομάδα του!

Ο Αστέρας Aktor προχώρησε στην μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή,...

Άνοδος για την Εθνική ομάδα στο FIFA Ranking!

Οι εμφανίσεις της Εθνικής μας ομάδας την έφεραν σε......

Ο Μανδάς “απάντησε” για το… ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού!

Ο Χρήστος Μανδάς γνωρίζει καλά για το ενδιαφέρον του...

Ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Youth League την ώρα του… καφέ!

Την ώρα που άπαντες θα απολαμβάνουν... το καφεδάκι τους...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ