Παρασκευή, 29/03/24
Ξάνθη U20

Ξεκινάει σήμερα Δευτέρα η ανανεωμενη U20 της Ξάνθης!

Με αρκετές αλλαγές, τόσο στο ρόστερ όσο και στο τεχνικό τιμ, ξεκινάει σήμερα Δευτέρα την προετοιμασία της η U20 της Ξάνθης. Η πρώτη συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 στα Πηγάδια.

Το φετινό ρόστερ της U20 της Ξάνθιώτικης ΠΑΕ θα αποτελούν δεδομένα 20 ποδοσφαιριστές, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι νεαροί επαγγελματίες της αντρικής ομάδας, όπως οι Μελισσόπουλος, Σταθάκης και Κωνσταντίνος Κώστας που ανέβηκαν φέτος στην επαγγελματική ομάδα της Ξάνθης και μετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας στην Βουλγαρία.

Σε σχέση με το περσινό ρόστερ, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας το παρών θα δώσουν 10 ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να είναι οι: Χαράλαμπος Θεοδωρίδης, Γιώργος Ψεμματάς, Θωμάς Βαφειάδης, Γιάννης Μίχογλου, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Ρετζίνο-Μάρκος Καπτέλι, Αλέξανδρος Μίχος, Εγιούπ Χατζηχασάνογλου, Κωνσταντίνος Χατζής και Νίκος Σαμπανίδης.

Το ρόστερ της U20 θα εμπλουτιστεί με “νέο αίμα”, καθώς δέκα παιδιά της περσινής U17, η οποία έφτασε ως τελικό του πρωταθλήματος και εν τέλει στην κατάληψη της δεύτερης θέσης στην Ελλάδα πίσω από τον ΠΑΟΚ, επελέγησαν να κάνουν το επόμενο βήμα. Ο λόγος για τους Νεόφυτο Σαββίδη(τερματοφύλακας), Γιώργο Σπιριντόνοβ, Φείζι Χασάνογλου, Κωνσταντίνο Τενεκέ, Δημήτρη Παπάζογλου, Ευθύμης Τσάπαρης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, Θεοφάνης Τζιβανόπουλος και Βασίλης Φιλιππίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...