Πέμπτη, 25/04/24
Ολυμπιακός - Λεβαδειακός (U20)

Φιλική νίκη της U20 του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού!

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα, φυσιολογικά για τα δεδομένα της εποχής, δεν είχε σταθερή απόδοση σε όλο το παιχνίδι, όμως στην επανάληψη κατά διαστήματα απέδωσε ικανοποιητικό ποδόσφαιρο. Ο Λεβαδειακός μόλις στο 8′ προηγήθηκε με τον Πόρη, αιφνιδιάζοντας τους Πειραιώτες.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν δοκάρι στο 15′ με τον Κωστανάσιο, ενώ ο ίδιος παίκτης με σουτ μετά από σέντρα του Τζουμάκη ισοφάρισε σε 1-1 στο 31′. Ο Ολυμπιακός έχασε και δεύτερο πέναλτι στο 45′ με τον Μπέτσα!

Στο 55ο λεπτό οι Πειραιώτες έφτασαν στην ανατροπή και πάλι με σκόρερ τον Κωστανάσιο, που εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Μπέτσα για το 2-1.

Στο 84′ ο Καμπετσής με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ηλίας Λιόντος): Συνοδινός, Δαρδαμάνης, Δαρτσινής, Γεωργακόπουλος, Μερεντίτης, Σβέρκος, Ζιμπέρι, Μέσι, Μιτακίδης, Πόρης, Λαμσελάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Λύτρας, Παπαθεοδώρου, Φώτος, Βυθούλκας, Μύθης, Ματσότας, Γρηγοριάδης, Βήχος, Φάσσας, Καντάς, Σαραντίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Σκαφίδας, Μπέτσας, Τζουμάκης, Τόλι, Γιανναράκης, Χρήστου, Πανάγου, Κηπουρός, Τσιλίκης, Χατζηιωαννίδης, Κωστανάσιος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Τσιμπούκας, Ξύδας, Φουάσης, Πέιος, Μεγαρίτης, Βρουσάι, Καμπετσής, Βάρκας, Κιρτζιαλίδης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας τόνισε μετά το τέλος του αγώνα:

“Ήταν το πρώτο μας φιλικό και δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και θέλουμε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα θέλει δουλειά και γι’ αυτό κάνουμε τα φιλικά παιχνίδια και θα πάμε και για προετοιμασία στο Πήλιο”.

Το απόγευμα της Κυριακής (31/7) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός θα δώσει νέο φιλικό αγώνα με την U20 του Πανιωνίου.​​

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...