Παναθηναϊκός

Ευαγγέλου και Στάικο εμπιστεύεται ο Στραματσόνι!

Δεν είναι μόνο το ταλέντο και τα χαρακτηριστικά για κάθε έναν από τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού που θα παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην αξιολόγησή τους από τον Στραματσόνι.

Είναι κυρίως ο βαθμός ετοιμότητας, πρώτα απ’ όλα σωματικά (σε θέματα δύναμης και διάπλασης δηλαδή που όταν ένα παιδί είναι 17-18 συνήθως θέλει δουλειά σε αυτόν τον τομέα) αλλά και πνευματικά, με την έννοια των παραστάσεων και των σωστών αποφάσεων.

Ο Χατζηγιοβάννης τεχνικά για παράδειγμα ξεχωρίζει, αλλά θέλει χρόνο και δουλειά στους παραπάνω τομείς, οι Μίγγος, ΜαυρομάτηςΜπουζούκης, Ξενόπουλος, ο καθένας τους με διαφορετικά χαρακτηριστικά, δείχνουν καλά στοιχεία, αλλά μακράν οι πιο έτοιμοι για να πάρουν παιχνίδια είναι ο Στέφανος Ευαγγέλου και ο Πασχάλης Στάικος.

Ο Ευαγγέλου ειδικότερα έδειξε ότι πρέπει να πάρει παιχνίδια τη νέα σεζόν, προφανώς αρχικά σε επίπεδο αγώνων Κυπέλλου και να μπει σταδιακά στο ροτέισον της ομάδας. Δείχνει στην προετοιμασία ότι το αξίζει και ότι είναι έτοιμος να το κάνει.

Περισσότερο έτοιμος από τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες είναι επίσης ο Στάικος, που έχει πλέον τη σωματοδομή να ανταπεξέλθει στις επαφές των μεγάλων, διαθέτει αντίληψη του παιχνιδιού και γενικώς θα πρέπει να πάρει στα πόδια του ματς για να βελτιώνεται απ’ αυτά.

Είναι προφανές ότι φέτος γίνεται κοσμογονία στο χώρο του κέντρου, όπου αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, συνεπώς ίσως να είναι προτιμότερο να παραχωρηθεί ως δανεικός και να τσεκαριστεί εκ νέου στην επόμενη προετοιμασία.

Ο Στραματσόνι πάντως τον Ευαγγέλου και τον Στάικο θεωρεί πιο έτοιμους από τους μικρούς και στο τέλος της προετοιμασίας θα κάνει τις εισηγήσεις του.

Πηγή sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιδανική η πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος...

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ