Παναθηναϊκός

Ευαγγέλου και Στάικο εμπιστεύεται ο Στραματσόνι!

Δεν είναι μόνο το ταλέντο και τα χαρακτηριστικά για κάθε έναν από τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού που θα παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην αξιολόγησή τους από τον Στραματσόνι.

Είναι κυρίως ο βαθμός ετοιμότητας, πρώτα απ’ όλα σωματικά (σε θέματα δύναμης και διάπλασης δηλαδή που όταν ένα παιδί είναι 17-18 συνήθως θέλει δουλειά σε αυτόν τον τομέα) αλλά και πνευματικά, με την έννοια των παραστάσεων και των σωστών αποφάσεων.

Ο Χατζηγιοβάννης τεχνικά για παράδειγμα ξεχωρίζει, αλλά θέλει χρόνο και δουλειά στους παραπάνω τομείς, οι Μίγγος, ΜαυρομάτηςΜπουζούκης, Ξενόπουλος, ο καθένας τους με διαφορετικά χαρακτηριστικά, δείχνουν καλά στοιχεία, αλλά μακράν οι πιο έτοιμοι για να πάρουν παιχνίδια είναι ο Στέφανος Ευαγγέλου και ο Πασχάλης Στάικος.

Ο Ευαγγέλου ειδικότερα έδειξε ότι πρέπει να πάρει παιχνίδια τη νέα σεζόν, προφανώς αρχικά σε επίπεδο αγώνων Κυπέλλου και να μπει σταδιακά στο ροτέισον της ομάδας. Δείχνει στην προετοιμασία ότι το αξίζει και ότι είναι έτοιμος να το κάνει.

Περισσότερο έτοιμος από τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες είναι επίσης ο Στάικος, που έχει πλέον τη σωματοδομή να ανταπεξέλθει στις επαφές των μεγάλων, διαθέτει αντίληψη του παιχνιδιού και γενικώς θα πρέπει να πάρει στα πόδια του ματς για να βελτιώνεται απ’ αυτά.

Είναι προφανές ότι φέτος γίνεται κοσμογονία στο χώρο του κέντρου, όπου αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, συνεπώς ίσως να είναι προτιμότερο να παραχωρηθεί ως δανεικός και να τσεκαριστεί εκ νέου στην επόμενη προετοιμασία.

Ο Στραματσόνι πάντως τον Ευαγγέλου και τον Στάικο θεωρεί πιο έτοιμους από τους μικρούς και στο τέλος της προετοιμασίας θα κάνει τις εισηγήσεις του.

Πηγή sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...
EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...