Παρασκευή, 29/03/24
Summer Camp Ολυμπιακού 2016

Έπεσε η αυλαία στο Summer Camp 2016 του Ολυμπιακού!(photos)

Ολοκληρώθηκε το Summer Camp 2016 που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη να έχει ανοίξει τις πύλες του από τις 27 Ιουνίου για εκατοντάδες παιδιά, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 16 ετών.

Το Camp φιλοξενήθηκε σε τέσσερα γήπεδα, ωστόσο η δράση δεν περιορίστηκε στο αθλητικό κομμάτι. Τα παιδιά εκπαιδεύτηκαν, διασκέδασαν με το παιχνίδι, έκαναν γνωριμίες και πήραν εφόδια πολύτιμα για το μέλλον.

Η μασκότ του Ολυμπιακού Λεόνε, τα σεμινάρια διατροφής από την διατροφολόγο κ. Αργυροπούλου, τα σεμινάρια ψυχολογίας από τον ειδικό κ. Γιάννη Ζαρώτη, οι εργομετρικές εξετάσεις από την life ergo, ξενάγηση στο μουσείο, τα αποδυτήρια και στους περισσότερους χώρους του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ήταν μερικές από τις πολύ σημαντικές δραστηριότητες που απόλαυσαν τα παιδιά στη διάρκεια του Summer Camp.

Εκεί όπου συμμετείχαν παιδιά όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από άλλες χώρες της Ευρώπης, από την Ασία, την Αμερική, την Αφρική την Ιαπωνία.

Παιδιά που ταξίδεψαν από την Ουάσιγκτον, την Φιλαδέλφεια, το Λος Άντζελες, το Σικάγο, το Γιοχάνεσμπουργκ, την Βουδαπέστη, την Νιγηρία, την Νορβηγία, την Βουλγαρία, το Ντουμπάι και την Τασμανία.

Παιδιά που έζησαν το όνειρο και πήραν πολύτιμες εμπειρίες όπως ο Γκρεγκ, ο Βίκτορ, ο Άλεξ, ο Άντριαν, ο Ισίδωρος, ο Δημήτρης, ο Λοΐζος, η Κατερίνα, η Γιασμί, ο Νταβίδ, παιδιά που ξεχώρισαν για το πηγαίο ταλέντο τους όπως ο 12χρονος Κυριάκος Ψαρομμάτης.

Την τελευταία ημέρα του Camp τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν και τα μυστικά της σωστής οδήγησης! Ο χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η Renault, μαζί με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς”, έφτιαξαν για τα παιδιά ένα μοναδικό πρόγραμμα μέσα από το οποίο έμαθαν να οδηγούν σωστά ποδήλατο, έμαθαν τα σήματα και την σημασία τους ενώ είχαν την ευκαιρία να καταλάβουν μέσα από εξομοιωτή τι συμβαίνει σ’ ένα όχημα κατά την διάρκεια της σύγκρουσης και πόσο επηρεάζει η ταχύτητα και φυσικά η ζώνη ασφαλείας.

Στην τελετή λήξης τα παιδιά παρέλαβαν έναν σάκο με πολλά δώρα, την καρτέλα αξιολόγησης τους και το αναμνηστικό δίπλωμα με την φωτογραφία του Κώστα Φορτούνη. Μετά από 35 συνολικά ώρες στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, γεμάτες παιχνίδι, διασκέδαση, σεμινάρια και πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον, είχε φτάσει η ώρα της αποχώρησης και το ραντεβού πλέον για το Summer Camp 2017.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Σωκράτης Κοψαχείλης, Φώτης Παπαπαναγής, Κώστας Σοφιανός, Ιάκωβος Χατζηράπτης, Τάσος Λαζάρου, Γιώργος Βαρελάς, Δημήτρης Κριμιτζάς, Θωμάς Ροκάι, Διονύσης Ρουμαντζάς, Χρήστος Σολωμός, Δημήτρης Πολυζώνης, Χρήστος Κοσμάς, Μανώλης Καριώτης, Δημήτρης Καλογεράκος, Βαγγέλης Σπανός, Διαμαντής Αθανασίου, Νίκος Κώστας, Γιώργος Γραμμέλης, Παναγιώτης Περιμένης, Λυδία Κριμιτζά, Έλσα Πιτσάκη, Κατερίνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ Ακαδημία

Στην… Ολλανδία η Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει αναδείξει αυθεντικά ταλέντα τα τελευταία χρόνια. Μία προσπάθεια...
Παναθηναικός Β'

Δυνατό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού… κοιτάζει την “έξοδο”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως... αποχωρεί από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...