Ατρόμητος

Ευκαιρία και εμπιστοσύνη στον Δημήτρη Λημνιό δίνουν στον Ατρόμητο!

Στον Ατρόμητο αποφάσισαν να δοθούν ευκαιρίες στον 18χρονο Δημήτρη Λημνιό για τη θέση του εξτρέμ και να μην προχωρήσουν, τουλάχιστον προς το παρόν, σε μεταγραφική ενίσχυση. Ο Τραϊανός Δέλλας πιστεύει στις δυνατότητες του νεαρού και επιθυμεί να τον στηρίξει και να στηριχθεί σε αυτόν.

Ο 18χρονος Δημήτρης Λημνιός έκανε το ντεμπούτο του επί των ημερών του Ρικάρντο Σα Πίντο σε ηλικία 16 ετών, ενώ πέρσι χρησιμοποιήθηκε συνολικά 316 λεπτά (3 ματς ως βασικός και 5 ως αλλαγή) από τον Μιχάλη Γρηγορίου και τον νυν προπονητή.

Αν και πέρυσι, ο 98άρης επιθετικός χαφ δεν κατάφερε να δείξει το ταλέντο του σε μία εποχή  που όλη η ομάδα προβλημάτιζε αγωνιστικά, φέτος καλείται να ξεδιπλώσει τις ικανότητες του. Ο Ατρόμητος χρειάζεται την ταχύτητα που έχει στο παιχνίδι του και για το λόγο αυτό θα πάρει τις ευκαιρίες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αιώνιο”… Μπρα Ντε Φερ για τον νεαρό Αλεξίου!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που αναμένεται να...

Η Χεορχίνα έβαλε “φωτιά” με μια… ατάκα της – “Έπεσαν” πάνω της στα Social!

Λίγες λέξεις χρειάστηκαν για να προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων στο...

Έχει πάρει τα “μυαλά” της Ευρώπης το σούπερ ταλέντο του Ολυμπιακού!

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που χρειάζονται χρόνια για να καθιερωθούν και...

Ο Καρέτσας έχει προκαλέσει… χαμό στην Ευρώπη!

Μόλις 19 χρονών και ήδη στο στόχαστρο των μεγαλύτερων...

Νίκη για την Εθνική ομάδα κόντρα στο Βέλγιο!

Ιδανική πρεμιέρα στη δεύτερη προκριματική φάση του WU19 EURO...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ