Παναιτωλικός

Δανεικοί πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού!

Η διοίκηση του Παναιτωλικού έκανε γνωστό σε πέντε πολλά υποσχόμενους νεαρούς ποδοσφαιριστές του, πως θα δοθούν δανεικοί, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια και να επιστρέψουν έτοιμοι για την πρώτη ομάδα.

Ο λόγος για τους Νίκο Μήλιο (γεννημένος 01/08/1995, μεσοεπιθετικός, διεθνής με την Εθνική Νέων), Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο (γεννημένος 05/09/1995, μέσο-αμυντικός), Γιώργο Κοντογιάννη (γεννημένος 01/06/1996, μεσοεπιθετικός), Τάσο Ζαρκάδα (γεννημένος 04/11/1994, αμυντικός) και Αλέξανδρο Αθανασόπουλο (γεννημένος 03/12/1996, τερματοφύλακας).

Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Μαντζουράκης, πιστεύει πολύ στο ταλέντο και τις δυνατότητες των νεαρών ποδοσφαιριστών, γι’ αυτό το λόγο θεωρεί πως πρέπει να πάρουν παιχνίδια σε ανταγωνιστικές ομάδες για να ψηθούν και να γυρίσουν πιο έτοιμοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ντόρτμουντ παρουσίασε Καρέτσα με άρωμα… σουβλατζίδικου!

Επίσημο και με ελληνικό χρώμα...Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε με...

Έξι πρωταθλητές της U17 του Παναθηναϊκού υπογράφουν συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δένει τα ταλέντα των ακαδημιών...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U15 του Παναθηναϊκού!

Μπήκε κι η U15 του Παναθηναϊκού σε ρυθμούς νέας...

Ο ΠΑΟΚ έριξε… άκυρο για “Ντέλια” και πάει για νεαρό Γάλλο!

Δύο ξεχωριστές υποθέσεις στο μεταγραφικό τοπίο του ΠΑΟΚ, με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ