Παρασκευή, 29/03/24
ΑΕΚ

Δανεικοί και ελεύθεροι της U20 της ΑΕΚ!

Η  U20 της ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν με πολλές αλλαγές, υπό τις οδηγίες του Στέλιου Μανωλά. Αρκετοί ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα θα δοθούν δανεικοί, ενώ κάποιοι θέλησαν να μείνουν ελεύθεροι από την ομάδα, με κάποιους να τους επιτρέπεται και σε κάποιους άλλους όχι.

Ήδη με την πρώτη ομάδα προπονείται ο Γαλανόπουλος, ο Βλαχομήτρος πήγε δανεικός στην Σερβία, ενώ ο Κυριαζής θα δοθεί δανεικός στην Κηφισιά. Επιπρόσθετα, ο Μαρκοπουλιώτης δεν υπολογίζεται και δεν θέλει να δοθεί δανεικός στην Κηφισιά. Ο 20χρονος αμυντικός θέλησε να μείνει ελεύθερος, αλλά δεν του επιτράπηκε. Ο Δημήτρης Τζάθας αναζητεί μόνος του ομάδα για να συνεχίσει ως δανεικός, καθώς ούτε σε αυτόν δόθηκε η δυνατότητα να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ο λόγος για τον οποίο οι νεαροί ποδοσφαιριστές, που έγιναν επαγγελματίες στην ΑΕΚ, θέλουν να αφήσουν την ομάδα και να φύγουν ως ελεύθεροι. Η Ένωση στέλνει ποδοσφαιριστές κυρίως στην Κηφισιά, ομάδα που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, χωρίς να υπάρχει περιθώριο κάποιας καλύτερης επιλογής, εκτός και αν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θελήσει να βρει μόνος του ομάδα.

Οι νεαροί της Ένωσης, που αφενός δεν υπολογίζονται άμεσα για την πρώτη ομάδα και αφετέρου δεν τους επιτρέπεται να μείνουν ελεύθεροι, παρουσιάζονται δυσαρεστημένοι αφού δεν μπορούν να συνεχίσουν σε ομάδα της αρεσκείας τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...