Αγγλία

Ταλέντο από Βραζιλία στο στόχαστρο της Άρσεναλ!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανήκει στη Σάο Πάολο και τη φετινή χρονιά έχει σημειώσει 14 γκολ σε 12 αγώνες με την U17 της βραζιλιάνικης ομάδας. Άνθρωποι που τον γνωρίζουν, αναφέρουν πως το στυλ του είναι παρεμφερές με εκείνο του Λούκας Πιαθόν της Τσέλσι.

Οι σκάουτερς της Άρσεναλ έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι από τον Μαρκίνιος Σιπριάνο, που θεωρείται ως ο μελλοντικός αστέρας της “χώρας του καφέ”. Οι Βραζιλιάνοι πιστεύουν πάρα πολύ στο ταλέντο του, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Η Άρσεναλ ωστόσο δεν είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομάδα που ενδιαφέρεται για το νεαρό ποδοσφαιριστή, καθώς φημολογείται ότι μία ακόμα ομάδα έχει έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του, προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΕΚ απέκτησε το Next Big Thing του Πανιωνίου!

Η ΑΕΚ κινήθηκε γρήγορα και αποφασιστικά για να εξασφαλίσει...

Ανακοίνωσε νεαρό από τη Χαλ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός στράφηκε στην αγορά με το βλέμμα στο...

Απέκτησε “λαβράκι” για την U14 του ο Παναθηναϊκός!

Ο Λάζαρος Υψηλός, γεννημένος το 2013, αναχωρεί από την...

Ο ΠΑΟΚ πήρε δυο νέα ταλεντάκια στην Ακαδημία του!

Ο ΠΑΟΚ ενισχύει τις ακαδημίες του με δύο σημαντικές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ