Ολοκληρώθηκαν εχθές Παρασκευή οι δοκιμές για την στελέχωση της ομάδας U19 του ΟΦΗ, που διεξήχθησαν για μια εβδομάδα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Οι προπονητές του ΟΦΗ Κολιτσιδάκης, Κουνδουράκης και Πουπάκης, είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ταλέντα τόσο από το Ηράκλειο όσο και από όλη την Κρήτη. Μέσα από αυτή την διαδικασία ξεχώρισαν και επελέγησαν 15 νεαροί ποδοσφαιριστές, με την προοπτική να στελεχώσουν την U19 του ΟΦΗ που θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Football League U19.
Ο επικεφαλής των δοκιμαστικών Θανάσης Κολιτσιδάκης δήλωσε: “ Επιλέξαμε πάνω από 15 παιδιά, από τα 40 περίπου, που είδαμε όλη την εβδομάδα. Αυτοί οι παίκτες μαζί με κάποια παιδιά του ΟΦΗ 94 και κάποιους δανεικούς που είχε δώσει ο ΟΦΗ σε ομάδες, μπορούν να αποτελέσουν την βάση για την ομάδα U19 του ΟΦΗ τη νέα περίοδο”.
Τις επόμενες μέρες, οι άνθρωποι της διοίκησης του ΟΦΗ θα συζητήσουν με τις ομάδες που ανήκουν οι ποδοσφαιριστές που δοκιμάστηκαν και επελέγησαν.