Αγγλία

Πηγή έμπνευσης ο Ζλάταν για τους νέους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο 24χρονος φορ της Θέλτα, Τζον Γκιντέτι, μίλησε για τον συμπατριώτη του, Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, τονίζοντας ότι θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους μικρότερους ποδοσφαιριστές της νέας του ομάδας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παράλληλα υποστήριξε ότι  θα μπορέσει να εγκλιματιστεί άμεσα στο “αγγλικό” ποδόσφαιρο και στη φιλοσοφία των “κόκκινων διαβόλων”.

Είναι εκπληκτικός, απίθανος! Ο τρόπος με τον οποίο μιλάει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές , ο τρόπος που απαιτεί την ποιότητα από αυτούς είναι απολαυστικός. Δεν θα υπάρξει δεύτερος Ζλάταν στην ιστορία. Είναι ο ένας και ο μοναδικός η συμπεριφορά του έχει εμπνεύσει και εμένα” δήλωσε ο Γκιντέντι.

Ο Γκιντέτι είναι 10 χρόνια νεότερος από τον “Ίμπρα” και αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στο Euro για την Σουηδία.

Ο Γκιντέτι, μάλιστα, βρέθηκε για επτά έτη στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτυ, γνωρίζοντας πολύ καλά την πόλη όπου πλέον θα πρωταγωνιστεί ο “Ίμπρα” και για το λόγο αυτό τόνισε: “Νομίζω πως γνωρίζει το Μάντσεστερ και τις καιρικές συνθήκες της πόλης όπως και εγώ. Θα προσαρμοστεί. Όπου έχει πάει στο παρελθόν έχει προσαρμοστεί καθώς είναι ποδοσφαιριστής κορυφαίας κλάσης.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησε” στο μηδέν η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Youth League!

Στον βαθμό της ισοπαλίας περιορίστηκε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα...

Ματσάρα με… “Πράσινο” τρίποντο στο ντέρμπι της Super League U19!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ με 3-1,...

Πέρασε με νίκη από τη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ για να περάσει από...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Παναιτωλικού!

Η U17 του Παναιτωλικού επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ