Τρίτη, 16/04/24
ΑΕΚ

Πέντε ταλέντα από τις ακαδημίες της Ερασιτεχνικής στην ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ!

Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι υπεύθυνοι των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, αξιολογούν και επιλέγουν τους κατά τεκμήριο, με δικούς τους όρους και λόγους, καλύτερους αθλητές-ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας.

Έτσι, μετά τον Χρήστο Σκαμπαρδώνη, τον Ντανιέλ Ντούκα, τον Θέμη Παππά, και παλαιότερα τον Χρήστο Γιούση αλλά και άλλους αθλητές, η φετινή μετακίνηση αθλητών προς τα αγωνιστικά τμήματα υποδομών της ΠΑΕ ΑΕΚ, ξεπερνά κάθε προηγούμενο και προσδοκία.

Ήδη 5 αθλητές της ακαδημίας, μεταξύ 15 ποδοσφαιριστών που έχουν κατ’ αρχήν επιλέξει στην ΠΑΕ ΑΕΚ για να στελεχώσουν τα τμήματά της, θα ανέβουν ένα σκαλοπάτι ψηλότερα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα και θα κληθούν να σηκώσουν «το βάρος» πλέον και της αγωνιστικής φανέλας της ΠΑΕ.

Όλα αυτά σαν επιστέγασμα της άρτιας και άψογης συνεργασίας σε διοικητικό και τεχνοκρατικό επίπεδο που υπάρχει πλέον μεταξύ των δύο μεγάλων ακαδημιών της ΑΕΚ.

Παιδιά τα οποία γνώρισαν το ποδόσφαιρο για 1η φορά, με τα χρώματα της ΑΕΚ, ύστερα από αρκετή προσπάθεια και δουλειά, επιμονή και υπομονή, με μεγάλο φυσικό ταλέντο, προκάλεσαν το ενδιαφέρον των υπεύθυνων της ΠΑΕ ΑΕΚ και τους ξεχώρισαν μεταξύ 10άδων άλλων παιδιών της ίδιας ηλικίας.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ΠΑΕ ΑΕΚ, υπάρχουν άλλοι περίπου 10 αθλητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των σκάουτερ και προπονητών της ΠΑΕ και ίσως στο επόμενο χρονικό διάστημα, κληθούν και αυτοί να περάσουν το αντίστοιχο κατώφλι του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα.

Ο διευθυντής σκάουτινγκ των υποδομών άλλωστε, Σταύρος Λέτσας, μετά τα προχθεσινά παιχνίδια στο προπονητικό των Σπάτων, μεταξύ τμημάτων των δύο ακαδημιών, είχε μόνο καλά λόγια να αναφέρει για την οργάνωση, τη λειτουργία της ακαδημίας και την ποιότητα των αθλητών, με την υποστήριξη των προπονητών τους.

Πλέον, με τους υπεύθυνους της ΠΑΕ ΑΕΚ θα αναζητηθεί μια φόρμουλα επικοινωνίας και συνεργασίας για ανταλλαγή τεχνογνωσίας και φυσικών χώρων και στα μεγαλύτερα αγωνιστικά τμήματα ώστε και οι αθλητές των μεγαλύτερων τμημάτων να μπορέσουν με σκληρή δουλειά και προσπάθεια να «χτυπήσουν» δυναμικά και ώριμα, την πόρτα των μεγάλων τμημάτων της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι αθλητές που ξεχώρισαν είναι οι παρακάτω:

aek_academy_1

Πηγή aek24hours.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολλανδία

Ακόμα συζητούν την… γκολάρα του Παυλίδη! (vid)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε ξανά το Σαββατοκύριακο και στην Ολλανδία... έχουν να λένε για τη νέα γκολάρα. Η...
Ισπανία

Ο Μέσι δίνει την… Χρυσή Μπάλα στη Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε μια κίνηση για να... στηρίξει την πρώην ομάδα του, δίνοντας μια από τις...
Plus

Η Κίνα έφτιαξε τη δική της… Σαντορίνη!

Μπορεί η καλοκαιρινή σεζόν για τα ελληνικά νησιά να μην έχει ξεκινήσει ακόμη επίσημα, ωστόσο οι προετοιμασίες...
Σαουδική Αραβία

Οι Σαουδάραβες πάνε για… “Διαβολικό” κόλπο!

Οι Σαουδάραβες απ' ότι φαίνεται είναι πρόθυμοι να διεκδικήσουν όλους τους αστέρες του Αγγλικού πρωταθλήματος.
Golden Boy 2024

Ένα Ελληνόπουλο στις υποψηφιότητες για το Golden Boy 2024!

Με ένα Ελληνόπουλο ανάμεσα στις υποψηφιότητες ετοιμάζεται να έρθει το βραβείο για τον καλύτερο νεαρό. O 19χρονος στόπερ,...