''A-Z''

“Με την υπογραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς”!(photo)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα έχει τη δική του εταιρεία αθλητικών ειδών. Οι λεπτομέρειες ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές, εκτός από το όνομα της μάρκας που θα είναι «A-Z». Όπως αναφέρει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το όνομα προέρχεται από το «from amateur to Zlatan» (από ερασιτέχνης σε Ζλάταν).

Οι λεπτομέρειες και το επιχειρηματικό πλάνο της νέας κίνησης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα γίνουν γνωστά στις 7 Ιουνίου, όταν ο Σουηδός σούπερ σταρ θα παρουσιάσει το νέο project σε εκδήλωση, που θα γίνει στο Παρίσι.

“Συμπαίκτης” και συνεργάτης του Ζλάταν στο εγχείρημα αυτό, θα είναι ο Πέτερ Βάμερ, ιδιοκτήτης μεγάλης νορβηγικής εταιρείας κατασκευής ενδυμάτων και υφασμάτων Varner Group. “Η ισχύς εν τη ενώσει”, λοιπόν, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας εταιρείας, της «Varner Ibrahimovic».

Zlatan-Ibrahimovic_1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έβαλε… δύσκολα ο Παναιτωλικός αλλά πήρε το τρίποντο ο Ολυμπιακός!

Ο Παναιτωλικός έβαλε πολλές δυσκολίες, ωστόσο ο Ολυμπιακός πήρε...

Νίκη για την U17 του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού!

Η U17 του Ολυμπιακού κατάφερε να πάρει τη νίκη...

Ένα και… καλό για την ΑΕΚ στη Super League U17!

Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το γκολ και να...

Νίκη για την U15 της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του...

Διπλό για τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη!

Νίκη για τον Παναθηναϊκό, όπου επικράτησε του Αστέρα με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ