''A-Z''

“Με την υπογραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς”!(photo)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα έχει τη δική του εταιρεία αθλητικών ειδών. Οι λεπτομέρειες ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές, εκτός από το όνομα της μάρκας που θα είναι «A-Z». Όπως αναφέρει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το όνομα προέρχεται από το «from amateur to Zlatan» (από ερασιτέχνης σε Ζλάταν).

Οι λεπτομέρειες και το επιχειρηματικό πλάνο της νέας κίνησης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα γίνουν γνωστά στις 7 Ιουνίου, όταν ο Σουηδός σούπερ σταρ θα παρουσιάσει το νέο project σε εκδήλωση, που θα γίνει στο Παρίσι.

“Συμπαίκτης” και συνεργάτης του Ζλάταν στο εγχείρημα αυτό, θα είναι ο Πέτερ Βάμερ, ιδιοκτήτης μεγάλης νορβηγικής εταιρείας κατασκευής ενδυμάτων και υφασμάτων Varner Group. “Η ισχύς εν τη ενώσει”, λοιπόν, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας εταιρείας, της «Varner Ibrahimovic».

Zlatan-Ibrahimovic_1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ταλέντο από τη Ντόρτμουντ και… είναι Ελληνόπουλο!

Μια σπουδαία κίνηση με φόντο το παρόν και το...

Πόσα παιχνίδια πρέπει να παίζει ένα ταλέντο 12-17 ετών για να έχει εξέλιξη;

Η ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών προϋποθέτει στρατηγικό σχεδιασμό που...

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον… Killer του και αυτός το επιβεβαίωσε με πέντε γκολ!

Ο Παναγιώτης Φώτης τράβηξε τα βλέμματα για ακόμη ένα...

Ο Ολυμπιακός έχει νέο… Κανόνι και “πυροβολά” ασταμάτητα!

Υπάρχουν περίοδοι που σε έναν επιθετικό βγαίνουν σχεδόν τα...

Το πιο δυνατό πρότζεκτ της ΑΕΚ έχει… όνομα: Αργύρης Αργυρίου!

Ο 17χρονος Αργύρης Αργυρίου, που μπήκε αλλαγή στο 8-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ