''A-Z''

“Με την υπογραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς”!(photo)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα έχει τη δική του εταιρεία αθλητικών ειδών. Οι λεπτομέρειες ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές, εκτός από το όνομα της μάρκας που θα είναι «A-Z». Όπως αναφέρει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το όνομα προέρχεται από το «from amateur to Zlatan» (από ερασιτέχνης σε Ζλάταν).

Οι λεπτομέρειες και το επιχειρηματικό πλάνο της νέας κίνησης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα γίνουν γνωστά στις 7 Ιουνίου, όταν ο Σουηδός σούπερ σταρ θα παρουσιάσει το νέο project σε εκδήλωση, που θα γίνει στο Παρίσι.

“Συμπαίκτης” και συνεργάτης του Ζλάταν στο εγχείρημα αυτό, θα είναι ο Πέτερ Βάμερ, ιδιοκτήτης μεγάλης νορβηγικής εταιρείας κατασκευής ενδυμάτων και υφασμάτων Varner Group. “Η ισχύς εν τη ενώσει”, λοιπόν, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας εταιρείας, της «Varner Ibrahimovic».

Zlatan-Ibrahimovic_1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σαρωτική η Εθνική ομάδα – 44 πόντοι διαφορά κόντρα στα Σκόπια!

Εύκολη βραδιά για την Εθνική Εφήβων U17 στο διεθνές...

Ο ΠΑΟΚ πήρε νεαρό του Πανσερραϊκού!

Το PAOK Academy συνεχίζει να κινείται δυναμικά στη μεταγραφική...

Η έλευση του Λίσι φέρνει αλλαγές… στην U19 του ΠΑΟΚ!

Η νέα εποχή του ΠΑΟΚ ξεκινά από τη Δευτέρα....

Φιλική νίκη για την Εθνική επί της Τουρκίας!

Με δυνατό φιλικό ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Νέων...

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Εφήβων!

Με νίκη ξεκίνησε την παρουσία της στο διεθνές τουρνουά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ