''A-Z''

“Με την υπογραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς”!(photo)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα έχει τη δική του εταιρεία αθλητικών ειδών. Οι λεπτομέρειες ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές, εκτός από το όνομα της μάρκας που θα είναι «A-Z». Όπως αναφέρει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το όνομα προέρχεται από το «from amateur to Zlatan» (από ερασιτέχνης σε Ζλάταν).

Οι λεπτομέρειες και το επιχειρηματικό πλάνο της νέας κίνησης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα γίνουν γνωστά στις 7 Ιουνίου, όταν ο Σουηδός σούπερ σταρ θα παρουσιάσει το νέο project σε εκδήλωση, που θα γίνει στο Παρίσι.

“Συμπαίκτης” και συνεργάτης του Ζλάταν στο εγχείρημα αυτό, θα είναι ο Πέτερ Βάμερ, ιδιοκτήτης μεγάλης νορβηγικής εταιρείας κατασκευής ενδυμάτων και υφασμάτων Varner Group. “Η ισχύς εν τη ενώσει”, λοιπόν, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας εταιρείας, της «Varner Ibrahimovic».

Zlatan-Ibrahimovic_1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αρχίζεις” και “τελειώνεις” με έναν νεαρό κάτω των 21!

Είμαστε μια μικρή χώρα, όχι στο TOP του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Και...

Η Super League 2 αλλάζει “πρόσωπο” για τα ταλέντα… – Η Super League 1;

Τα ταλέντα, όπως ξέρουμε, δεν είναι και στις... πρώτες...

Ο ΟΦΗ “χτύπησε” διαμαντάκι για την Ακαδημία του!

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να εντάξει στην Elite Ακαδημία του...

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο “μάτι” ταλέντο από την Βουλγαρία!

Βουλγάρικα μέσα συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον 17χρονο μεσοεπιθετικό...

Χωρίς κόσμο ο τελικός κυπέλλου U19 στο Αγρίνιο!

Όπως έγινε γνωστό, ο τελικός Κυπέλλου U19 δεν θα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ