Παρασκευή, 19/04/24
ΠΑΟΚ

Μάτια του ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα. Σειρά είχε ο Νομός Σερρών! (photos)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου “Νίκη Χριστός”, η οποία είναι μέλος του δικτύου PAOK FOOTBALL PRINTS, διοργάνωσαν το 5ο camp προεπιλογής ταλέντων για το Νομό Σερρών. Τις επιλογές έκαναν οι σκάουτερ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κώστας Μαλιούφας, Κώστας Λαγωνίδης και Στέφανος Μπορμπόκης. Τα περίπου 100 παιδιά που πήραν μέρος στο camp προέρχονταν από ακαδημίες ολόκληρου το Νομού, από Σέρρες, Ηράκλεια, Σιδηρόκαστρο, Βυρώνεια, Δραβήσκο, Ροδόπολη κ.α.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα λειτουργήσει στο Χριστός προπονητικό κέντρο τη νέα χρονιά. Ο Δικέφαλος του Βορρά, μέσω του δικτύου PAOK FOOTBALL PRINTS, έχει δημιουργήσει προπονητικά κέντρα ποδοσφαιριστών ηλικίας 8 έως 12 ετών, σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Προπονητικά κέντρα λειτουργούν σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Ηράκλειο, κ.α.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Μέσα από την διαδικασία του καμπ σε μια συγκεκριμένη περιοχή υπό την επίβλεψη και οργάνωση της συνεργαζόμενης ομάδας του δικτύου Football Prints, θα επιλέγονται συνολικά 20-30 παιδιά. Θα προπονούνται στο εκάστοτε προπονητικό κέντρο τέσσερις φορές το μήνα από τον προπονητή της συνεργαζόμενης ακαδημίας και υπό την καθοδήγηση των προπονητών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην αντίστοιχη ηλικία.

Το τμήμα σκάουτιγκ των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ θα επισκέπτεται μία φορά το μήνα κάθε προπονητικό κέντρο (ανά δύο μήνες στις πόλεις που απέχουν 300χλμ. και άνω), ώστε να επιβλέπει την εξέλιξη των παιδιών. Και δεν είναι μόνο αυτό. Σ΄ αυτές τις επισκέψεις θα υπάρχουν συνθήκες προπόνησης αντίστοιχες μ’ αυτές της Θεσσαλονίκης, δηλαδή θα ακολουθείται το πρόγραμμα προπόνησης που εφαρμόζουν οι προπονητές του ΠΑΟΚ  στα Τμήματα Υποδομής.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...
UEFA Youth League

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Στον ΤΕΛΙΚΟ του Youth League ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αποκλείοντας και την Ναντ! Η ομάδα των Συλαιδόπουλου...
UEFA Youth League

Το γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε!

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε γκολ, λίγο πριν το ημίχρονο, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε για χέρι στην...
UEFA Youth League

Μεγάλη ευκαιρία για Κωστούλα – “Απάντησε” σε… κενή εστία...

Ολυμπιακός και Ναντ είχαν από μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να...