ΑΕ Λάρισα

Λιβανός: Ο προγραμματισμός στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ προχωρά αργά αλλά σταθερά!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Χτίσιμο των ομάδων U17 και U20: “Σε πρώτη φάση ο προγραμματισμός προχωρά λίγο αργά αλλά σταθερά. Υπάρχει μία δυσπιστία των ομάδων, φαντάζομαι από προηγούμενα χρόνια. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις και προσπαθούμε να κρατήσουμε τα παιδιά στο Νομό. Δυστυχώς μέσα στη χρονιά πολλά παιδιά είχαν συμφωνήσει με άλλες ομάδες, αλλά δεν θέλουμε να χάσουμε άλλα.”

Οι επαφές με τις ομάδες του Νομού Λάρισας: “Πολλές ομάδες είχαν κάποια θέματα με την ΑΕΛ. Εμείς ξεκινήσαμε μία επαφή σχεδόν με όλες τις ομάδες. Έχουμε μιλήσει περίπου με τις μισές. Θέλουμε να αποκαταστήσουμε τη σχέση μεταξύ μας. Είναι λάθος τα παιδιά να φεύγουν εκτός Νομού. Σκοπός μας σε πρώτη φάση είναι να μιλήσουμε όλα τα σωματεία και σε δεύτερη να καταφέρουμε να διοργανώσουμε ένα τουρνουά όλων των ομάδων. Κάτι που θέλουμε να γίνεται κάθε χρόνο. Όλοι έχουν μεγάλο πάθος για την ΑΕΛ. Εκφράζουν όμως μια πικρία για το παρελθόν. Δεν μπορούμε να σταθούμε όμως εκεί. Πρέπει να τους δείξουμε ότι δεν έχουμε μείνει πίσω και ότι ετοιμάζουμε να κάνουμε κάτι καλό. Άλλωστε δεν μας ενδιαφέρει να φέρουμε παίκτες από έξω, αλλά στην ΑΕΛ να αγωνίζεται ότι καλύτερο υπάρχει στο νομό.”

Τουρνουά ομάδων Νομού Λάρισας: “Δεν έχουν οριστεί ακόμα ημερομηνίες. Ακόμα δεν ξέρουν ούτε οι ομάδες πότε θα ξεκινήσουν. Εμείς θα καλέσουμε μία συνάντηση με τις ομάδες και τους προπονητές, για να δούμε κάποιες ημερομηνίες. Πρώτα όμως θα πρέπει να μιλήσουμε με όλους και να γνωριστούμε καλύτερα.”

Ταλέντα εκτός Νομού Λάρισας: “Για την πρώτη χρονιά ίσως αναγκαστούμε να βρούμε και παίκτες εκτός Νομού. Αυτό όμως μόνο αν χρειαστεί. Θα προσπαθήσουμε πάντως να μην συμβεί. Τα πρωταθλήματα θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν πως είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικά και πολλές ομάδες από αυτές που θα αντιμετωπίσουμε έχουν ασχοληθεί με αυτά τα τμήματα πολλά χρόνια. Εκεί πρέπει να φτάσουμε κι εμείς. Υπάρχει προτεραιότητα για την Κ20 όπου έχουμε το μεγάλο πρόβλημα. Οι άλλες ομάδες είναι καλύτερα δομημένες. Αλλά με υπομονή και δουλειά όλα θα διορθωθούν.”

Ξεσκαρτάρισμα των ρόστερ και προετοιμασία: “Η ανανέωση θα είναι ηλικιακή και θα μείνει στην ομάδα ότι καλύτερο υπάρχει. Η U20 ως πρώτη σκέψη θα ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου. Αλλά θα το δούμε ξανά και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ενημερώσουμε ακριβώς. Για το πρωτάθλημα έχουμε ενημερωθεί πως θα ξεκινήσει στις 28 Αυγούστου. Αν αλλάξει θα πάει αργότερα σίγουρα. Φέτος η ομάδα θα προετοιμαστεί στα Δέντρα, τη νέα χρονιά θα δούμε.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...
Παναθηναϊκός

Τσεκάρει ταλέντο της Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του νεαρού Τούρκου ποδοσφαιριστή, που ξεχώρισε ο Φατίχ Τερίμ. Όπως υποστηρίζει...