TALENTABOUT.GR | Ξένα Πρωταθλήματα | Αγγλία | Η Άρσεναλ επενδύει σε “μαύρο διαμάντι” από τη Νιγηρία!
Αγγλία

Η Άρσεναλ επενδύει σε “μαύρο διαμάντι” από τη Νιγηρία!

Μεγάλο ταλέντο από την Νιγηρία και νέο “μαύρο διαμάντι”, σύμφωνα με τους ειδικούς, θα είναι η δεύτερη μεταγραφή της Άρσεναλ για τη φετινή περίοδο.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13 Ιουνίου 2016 | Talentabout.gr Team

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Κελέτσι Ενγουακάλι θα είναι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, η δεύτερη μεταγραφή της Άρσεναλ για τη φετινή περίοδο. Το ύψος της μεταγραφής θα κυμανθεί στα 3 εκατομμύρια λίρες με την χρονική διάρκεια του συμβολαίου να είναι πέντε χρόνια.

Ο μόλις 18 χρονών Νιγηριανός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αφρικής την τρέχουσα περίοδο, ενώ στο παρελθόν είχε ψηφιστεί ως Most Valuable Player του Παγκοσμίου Κυπέλλου U17. Στην διοργάνωση αυτή “μπήκε στο στόχαστρο” ομάδων, όπως η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι. Όμως, όπως διαφαίνεται τους κέρδισε “στο νήμα” η Άρσεναλ.

  Στη Μαδρίτη ο εκλεκτός της Γιουνάιτεντ για τα στόπερ!

ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ