ΠΑΟΚ

Γιαννούλης: Στόχος να μείνω στον ΠΑΟΚ! (vid)

Ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ (γεννημένος 17/10/1996) πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα της Βέροιας και πήρε το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της σεζόν στην Super League.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στο κανάλι του ΠΑΟΚ, φέτος στοχεύει να παραμείνει στην Τούμπα όλη τη χρονιά και να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αρχικά δήλωσε: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα είμαι στην προετοιμασία της ομάδας, σε αντίθεση με πέρσι. Θα ήθελα να δείξω τον καλό μου εαυτό για να παραμείνω στην ομάδα όλη τη χρονιά”.

Στη συνέχεια ανέφερε: “Σίγουρα με βοήθησε η γεμάτη χρονιά που έκανα στη Βέροια. Το βραβείο δεν λέει κάτι, πρέπει να το δικαιολογήσω μένοντας στην ομάδα του ΠΑΟΚ και παίρνοντας μερικά παιχνίδια ως αριστερό μπακ. Αρχικά πίστευα ότι δεν μου ταιριάζει η θέση, αλλά όσο περνάει ο καιρός πιστεύω ότι μου ταιριάζει καλύτερα και νιώθω πιο καλά παίζοντας εκεί.”

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις, ανέφερε: “Ο στόχος είναι να μείνω κατ’ αρχάς στην ομάδα του ΠΑΟΚ και με την απόδοσή μου στις προπονήσεις να δείξω ότι μπορώ να διεκδικήσω μία θέση.”

Δείτε το video:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία Παναθηναϊκός και Άρης!

Παναθηναϊκός και Άρης έμειναν στο 0-0, για την 23η...

“Χ”ωρίς γκολ το ΑΕΚ – Βόλος για τη Super League U15!

ΑΕΚ και Βόλος έμειναν στο 0-0, στην αναμέτρηση της...

Νίκη για τον Ολυμπιακό επί του Πανσερραϊκού!

Νίκη για τον Ολυμπιακό με 2-0 επί του Πανσερραϊκού,...

Άνετο τρίποντο για την U17 του Ολυμπιακού!

Η U17 του Ολυμπιακού πέρασε το εμπόδιο του Πανσερραϊκού,...

Πήρε τη νίκη στο… φινάλε η ΑΕΚ στον Βόλο!

Η ΑΕΚ πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 1-0,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ