Παναθηναϊκός

Από τον πάγκο της U20 του Παναθηναϊκού στον πάγκο της Ομόνοιας!

Ο Γιώργος Σίμος, ο οποίος ήταν o άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Σάμιου στην U20 του Παναθηναϊκού, φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Νταμπίζα για να αναλάβει ρόλο βοηθού του νέου τεχνικού της Ομόνοιας Τζόν Γουίλιαμ Κάρβερ.

Ο Γιώργος Σίμος παρέμεινε μέχρι και την Τετάρτη στον Παναθηναϊκό, έως ότου και ολοκληρώθηκε επίσημα η σεζόν στην ακαδημία του τριφυλλιού και χαιρέτησε άπαντες στο “Γ. Καλαφάτης”, χωρίς όμως να γνωρίζουν οι περισσότεροι για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ο νεαρός προπονητής αναμένεται άμεσα να ενταχθεί στην Ομόνοια, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της κυπριακής ομάδας και δεν αποκλείεται ακόμα μέσα στην ημέρα να ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Γιώργος Σίμος, με την έναρξη της συνεργασίας στον κυπριακό σύλλογο, θα βρει στη Μεγαλόνησο εκτός του πρώην τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού Νίκου Νταμπίζα έναν ακόμη πρώην πράσινο, τον Παναγιώτη Αγριογιάννη, τεχνικό τερματοφυλάκων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Κωνσταντέλιας δεν… κοίταζε μεταγραφή – Η “ασφυκτική” πίεση που δέχθηκε!

Από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να έρχονται τα...

Υπέγραψε το συμβόλαιο του ο “Ντέλιας” με τη Ντόρτμουντ!

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο...

Ο Κωνσταντέλιας φέρνει… Ελληνόπουλο της Ντόρτμουντ στον ΠΑΟΚ!

Η μεταγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια στην Μπορούσια Ντόρτμουντ μπαίνει...

Μεταγραφή από το… Άργος για την U19 του “Τίτορμου”!

Ο νεαρός αμυντικός Γιώργος Μακρής αποχωρεί από τον Αριστέα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ