ΠΑΟΚ

Από την παγκόσμια πρωταθλήτρια U20 της Σερβίας στον ΠΑΟΚ!

Ο Πέταρ Μιλκάνοβιτς προστέθηκε στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, αναλαμβάνοντας το ρόλο του γυμναστή αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών στη θέση του Πάολο Αρτίκο.

Ο Σέρβος γυμναστής, που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Βλάνταν Ίβιτς, εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ της ομάδας του ΠΑΟΚ και θα ασχολείται αποκλειστικά με την αποκατάσταση και αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών του “Δικεφάλου”.

O Πέταρ Μιλκάνοβιτς είναι 38 ετών, διαθέτει δίπλωμα UEFA A και στο παρελθόν έχει εργαστεί στην ΦΚ Ραντ και στην Μπάναντς Γερεβάν. Από το 2012 εργαζόταν στο προπονητικό κέντρο της Σερβικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, με τελευταία ομάδα την παγκόσμια πρωταθλήτρια U20 της Σερβίας, όπου έκανε εξαιρετική δουλειά, ειδικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι 5 πιο συχνοί λόγοι που “χάνονται” τα ποδοσφαιρικά ταλέντα!

Το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο με υποσχόμενα ταλέντα, εντυπωσιακές...

Δεν ήθελε την… πώληση του Μανδά ο Σάρι!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι φαίνεται πως δεν ήθελε να πουλήσει...

Σοκ με 15χρονη Αθλήτρια – “Έσβησε” εν ώρα αγώνα!

Η οικογένεια της Όξφορντ Γιουνάιτεντ πενθεί, καθώς μια 15χρονη...

Ευρεία επικράτηση για την U19 του Παναθηναϊκού!

Νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού, όπου επικράτησε με...

Τρίποντο για τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη!

Σημαντική νίκη για τον Ατρόμητο, που έφυγε με το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ