ΠΑΟΚ

Από την παγκόσμια πρωταθλήτρια U20 της Σερβίας στον ΠΑΟΚ!

Ο Πέταρ Μιλκάνοβιτς προστέθηκε στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, αναλαμβάνοντας το ρόλο του γυμναστή αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών στη θέση του Πάολο Αρτίκο.

Ο Σέρβος γυμναστής, που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Βλάνταν Ίβιτς, εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ της ομάδας του ΠΑΟΚ και θα ασχολείται αποκλειστικά με την αποκατάσταση και αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών του “Δικεφάλου”.

O Πέταρ Μιλκάνοβιτς είναι 38 ετών, διαθέτει δίπλωμα UEFA A και στο παρελθόν έχει εργαστεί στην ΦΚ Ραντ και στην Μπάναντς Γερεβάν. Από το 2012 εργαζόταν στο προπονητικό κέντρο της Σερβικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, με τελευταία ομάδα την παγκόσμια πρωταθλήτρια U20 της Σερβίας, όπου έκανε εξαιρετική δουλειά, ειδικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κηφισιά κρατά το μεγάλο της ταλέντο!

Η Κηφισιά συνεχίζει να δένει τους ανθρώπους της. Μετά...

Εξελίξεις με Τζολάκη στον Ολυμπιακό – Πρόταση από Premier League!

Το θέμα Τζολάκης μπαίνει σε νέα φάση και αυτή...

Ο Νειμάρ δεν “έσκασε” από τον αποκλεισμό της Βραζιλίας και… πήγε Λας Βέγκας!

Το Μουντιάλ τελείωσε νωρίς για τον Νεϊμάρ — αλλά...

Η Σενεγάλη πήγε στο Μουντιάλ με… Γυναικολόγο!

Στον απόηχο του πρώιμου αποκλεισμού της Σενεγάλης από το...

Ο Ρομανό σχεδόν… έστειλε τον Τζόλη στην Άρσεναλ!

Το πρωί της Τρίτης ο Ιταλός δημοσιογράφος έδωσε το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ