Παρασκευή, 29/03/24
2ο Santos Πανοράματος Football Festival

Αναζητά ταλέντα στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ! (photo/vid)

Η εκπληκτική “δουλειά” που γίνεται στην ακαδημία Santos Πανοράματος FC, επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο από την τεράστια επιτυχία του μικρού Χρήστου Σιάκα, Είναι οριστικό…Κάτοικος Βαρκελώνης ο ”μικρός” Σιάκας! (photo)”.

Βαδίζοντας, λοιπόν, σε αυτή την κατεύθυνση, η ακαδημία Santos Πανοράματος FC, η οποία είναι συνεργαζόμενη του Δικτύου της ΑΕΚ, αναζητά τα ταλέντα του μέλλοντος και διοργανώνει το 2ο Santos Πανοράματος Football Festival από τις 25 έως τις 30 Ιουνίου.

Διαβάστε την πρόσκληση:

“H Santos Πανοράματος FC σας προσκαλεί στο 2ο Santos Πανοράματος Football Festival το οποίο θα διεξαχθεί από το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 για ηλικίες 2000 έως 2009 στα γήπεδα του ” Τάκη Νικολούδη ” περιοχή Χαριλάου. Σκοπός του Festival είναι η επιλογή και ενσωμάτωση ποδοσφαιριστών στα αγωνιστικά μας τμήματα για την σεζόν 2016-2017. Τηλεφωνικές αιτήσεις: 6981363010 και 6981933887. Ηλεκτρονικές αιτήσεις: συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την φόρμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση santospanoramatosfc@hotmail.com.

Ενδεικτικά πέρυσι στο Festival που διοργανώσαμε ήρθαν περίπου 100 αθλητές από τους οποίους οι 40 επιλέχθηκαν να ενσωματωθούν στα αγωνιστικά μας τμήματα. Το Project αυτό χρησιμοποίησαν και άλλες ακαδημίες στην Ελλάδα βασιζόμενες στα πρότυπα του Festival της Santos Πανοράματος.”

aek_development_santos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...