ΠΑΟΚ U13

Τι έκανε η U13 του ΠΑΟΚ στο Lennart Johansson;

Με συνολικό απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες αποχαιρετά την Σουηδία και το Lennart Johansson η U13 του ΠΑΟΚ. H ομάδα του Δικεφάλου ηττήθηκε με 2-1 από την Ατλέτικό Μαδρίτης και δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στο πρώτο ματς της Ελσίνκι με 6-1, της Βίκινγκς FC με 6-1, ενώ ηττήθηκε από την Κοπεγχάγη με 2-1.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πλευρό των νεαρών παικτών βρέθηκαν και αρκετοί ομογενείς φίλοι του Δικεφάλου που αποθέωσαν τους ανερχόμενους αθλητές και δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι: Αδαμόπουλος Ευάγγελος, Τσιάτρης Δημήτριος, Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, Ιατρού Χρήστος, Μάντικας Παναγιώτης, Παϊραζίδης Κωνσταντίνος, Καρακούτης Ιωάννης, Τσαπακίδης Γεώργιος, Κουίδης Δημήτριος, Στοϊνοβιτς Αθανάσιος, Ταϊτζόγλου Ιωάννης, Κωσταντέλιας Ιωάννης, Κύζιλης Ευστάθιος, Παπαδάκος Αθανάσιος, Κιτσάκης Βασίλειος, Βλάχος Κωνσταντίνος, Ζαδικόπουλος Χρυσόστομος, Τσιόπτσης Αλέξανδρος. Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Καναράς Βασίλειος, Κωvσταντινίδης Σάββας, Τσιαπακίδης Πέτρος, Ασλανίδης Ανέστης και ο γιατρός Χατζηαθανασίου Γεώργιος.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Καναράς Βασίλειος, Κωvσταντινίδης Σάββας, Τσιαπακίδης Πέτρος, Ασλανίδης Ανέστης και ο γιατρός Χατζηαθανασίου Γεώργιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...
Παναθηναϊκός

Τσεκάρει ταλέντο της Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του νεαρού Τούρκου ποδοσφαιριστή, που ξεχώρισε ο Φατίχ Τερίμ. Όπως υποστηρίζει...
UEFA

Νέοι τρόποι διεξαγωγής για τις Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της...

Η έκδοση 2024/25 του UEFA Champions League θα έχει νέα μορφή. Εξηγούμε τι θα αλλάξει, τι θα...