Έλληνες Εξωτερικού

Ρεσιτάλ Παυλίδη, βρήκε δίχτυα ο Αλμπάνης!

Εξαιρετική παρουσία είχαν δύο από τους Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό αυτή την εβδομάδα. Ο πρώτος είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος στο ντέρμπι της Μπόχουμ με την Σάλκε είχε ένα γκολ και μία ασίστ, στην επιβλητική νίκη της ομάδας του με 4-1.

Παράλληλα, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος χρίστηκε σκόρερ στη νίκη της Χέρενφεϊν με 2-1 επί της Γκρόνινγκεν.

Άξια αναφοράς πάντως είναι η επιστροφή του Κώστα Σταφυλίδη, έστω και ως αλλαγή στο 70ο λεπτό της εκτός έδρας ισοπαλίας της Άουγκσμπουργκ με την Σάλκε (1-1), ενώ οι Δημήτρης Διαμαντάκος και Χάρης Μαυρίας έπαιξαν 90 λεπτά στην ήττα της Καρλσρούης με 2-0 από την Λειψία και στη νίκη της Φορτούνα Ντίσελντορφ επί της Φρανκφούρτης (1-0), αντίστοιχα.

Ο Άγγελος Αργύρης δεν ήταν στην αποστολή της Βέρντερ Βρέμης ΙΙ για την εντός έδρας ήττα από τους Κίκερς Στουτγάρδης με 1-0, το ίδιο ο Αλέξανδρος Καρτάλης στην εκτός έδρας ήττα της Άλεν με 3-1 από την Χάλσερ, αλλά και ο Σπύρος Φουρλάνος στην εντός έδρας ήττα (1-0) της Σόνενχοφ Γκρόσμπαχ από την Βέχεν Βισμπάντεν. Ο Σίμων Σκαρλατίδης από την πλευρά του έπαιξε και στα 90 λεπτά της νίκης της Άουε με 2-0 επί της Φορτούνα Κολωνίας.

Ο Νίκος Βέργος για ακόμη ένα παιχνίδι, δεν ήταν στην αποστολή της Έλτσε για το 1-1 με την Τενερίφη, όπως και τα αδέλφια Δώνη που έμειναν εκτός του παιχνιδιού με την Γκρασχόπερ όπου η Λουγκάνο έχασε 1-0.

Εκτός αποστολής ήταν τόσο ο Αντώνης Στεργιάκης στην ήττα της Σλάβια Σόφιας με 1-0 από την Μπότεφ Πλόβντιβ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...
Παναθηναϊκός

Τσεκάρει ταλέντο της Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του νεαρού Τούρκου ποδοσφαιριστή, που ξεχώρισε ο Φατίχ Τερίμ. Όπως υποστηρίζει...
UEFA

Νέοι τρόποι διεξαγωγής για τις Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της...

Η έκδοση 2024/25 του UEFA Champions League θα έχει νέα μορφή. Εξηγούμε τι θα αλλάξει, τι θα...