Σάββατο, 27/07/24
Μπαρτσελόνα

Ο Σιάκκας αγγίζει το όνειρο της «Μπάρτσα»!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Το περασμένο Σάββατο (21 Μαΐου) ο Χρήστος Σιάκκας βρέθηκε πάλι στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας, πέρασε εκ νέου από το «μικροσκόπιο» των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα και όπως τονίζει ο προπονητής του στην ακαδημίας Σάντος, Άκης Ιωσηφίδης, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι θα γίνει τελικά μέλος της σχολής τους!

«Στη δεύτερη δοκιμή ο ανταγωνισμός ήταν υψηλότερος. Το πρόγραμμα που ακολούθησε ο παίκτης ήταν απλό και τού έδινε την ελευθερία να “βγάλει” το ταλέντο του. Ωστόσο, μαζί του δοκιμάσθηκαν πάρα πολλά ακόμη παιδιά από όλη την Ευρώπη (Αγγλία, Σερβία, Ιταλία), τα οποία ήταν επιλεγμένα, γι’ αυτό ο ανταγωνισμός ήταν μεγαλύτερος. Επίσης, οι προπονητές δεν ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στην πρώτη αξιολόγηση».

Ερωτηθείς ποια ήταν η αντίδραση των τεχνικών της «Μπάρτσα» στη δεύτερη δοκιμή του 10χρόνου Χρήστου, ο κόουτς της Σάντος απάντησε:

«Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ενδιαφέρθηκαν πολύ για τον Χρήστο. Τον ρώτησαν πολλές φορές το όνομά του, από πού είναι, πού παίζει κι ακόμη έδειξαν να εντυπωσιάζονται από κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά που παρουσίασε. Ο Χρήστος, πάντως, στα δικά μας μάτια ήταν ξεκάθαρα ένα κλικ πιο πάνω σε σχέση με τα παιδιά του γκρουπ του (σ.σ. δεν είδαμε τα γκρουπ όλης της ημέρας, αλλά μόνο αυτό στο οποίο ήταν ο Χρήστος)».

Ο κ. Ιωσηφίδης ανέπτυξε  τους λόγους για τους οποίους αισιοδοξεί για τον ταλαντούχο άσος:

«Σε γενικές γραμμές, οι προπονητές της Μπαρτσελόνα ασχολήθηκαν πιο πολύ με τον Χρήστο απ’ ό,τι με άλλα παιδάκια – αυτό μας δίνει αισιοδοξία ότι μπορεί να τον εντάξουν στη σχολή. Ακόμη, μας έδωσε πολλή χαρά κάποια πράγματα που είδαμε στη συμπεριφορά τους. Άλλο, όμως, να το βλέπεις και άλλο να το μεταφέρω με τα λόγια!».

Σχετικά με το πότε θα λάβει λαβουν την τελική κρίση των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα , ο κ. Ιωσηφίδης αποκάλυψε:

«Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα μας ενημέρωσαν ότι μέχρι την Πέμπτη το πολύ θα μας στείλουν e-mail για το θέμα. Αν είναι θετική η εισήγησή τους, τότε μέχρι τις 15/6 θα πρέπει να ξαναπάμε στη Βαρκελώνη για να ρυθμίσουμε όλα τα διαδικαστικά ζητήματα και να ενταχθεί το παιδί στη σχολή».

Μιά ανάσα, λοιπόν! Τόσο φαίνεται να απέχει ο μικρός Χρήστος από το όνειρο της Μπαρτσελόνα! Αν πράγματι ενταχθεί στη σχολή των «μπλαουγκράνα» θα γράψει και ιστορία, αφού θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που κατορθώνει κάτι τέτοιο!

Διαβάστε σχετικά άρθρα για τον Χρήστο Σιάκκα:

Ελληνόπουλο δοκιμάζεται από την Μπαρτσελόνα!

“Έλαμψε” με Μπαρτσελόνα ο Σιάκας (photos)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...