Σάββατο, 20/04/24
Έλληνες Εξωτερίκου

Ο Παυλίδης… μεγάλωσε!

Δύο χρόνια μετά την μετακόμισή του στην Γερμανία, ο Βαγγέλης Παυλίδης έχει κάνει άλματα προόδου. Τόσο μεγάλα που πριν καν κλείσει τα 18 του χρόνια, κατάφερε να κάνει ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα της Μπόχουμ, την Κυριακή.
Ο 17χρονος επιθετικός, έστω και ως αλλαγή, μπήκε στο 78ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Χέιντενχεϊμ, όπου η ομάδα του κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-2.

Από εκεί και πέρα, στους «Έλληνες του Εξωτερικού» αυτής της εβδομάδας, ξεχωρίζει η επιστροφή του Νίκου Βέργου στην δράση, καθώς μετά από αρκετά παιχνίδια που ήταν εκτός αποστολής μπήκε στο 76′ του ισόπαλου 1-1 ματς με την Χιρόνα.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τώρα, ο Κώστας Σταφυλίδης είδε από τον πάγκο την ήττα της Άουγκσμπουργκ με 3-1 από το Αμβούργο, ο Δημήτρης Διαμαντάκος έπαιξε σε όλη την εντός έδρας ισοπαλία της Καρλσρούης (1-1) με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, ενώ ο Χάρης Μαυρίας ξεκίνησε βασικός στη νίκη της Φορτούνα Ντίσελντορφ επί της Μπραουνσβάικ με 2-0, αλλά αντικαταστάθηκε στο 84ο λεπτό.

Ο Άγγελος Αργύρης της Βέρντερ Βρέμης ΙΙ και ο Αλέξανδρος Καρτάλης της Άλεν ήταν εκτός αποστολής, στην μεταξύ τους αναμέτρηση που έληξε με τους «πράσινους» νικητές (2-1), όπως και ο Σπύρος Φούρλανος που έχασε την ήττα της Σόνενχοφ Γκρόσμπαχ από την Διναμό Δρέσδης με 2-1.

Στην Ουγγαρία, ο Ηλίας Ιγνατιάδης είδε από τον πάγκο τη νίκη με 2-0 επί της ΜΤΚ, ενώ στην Σλοβακία ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης δεν χρησιμοποιήθηκε στην ισοπαλία της Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ ο Κυριάκος Σαββίδης ήταν εκτός αποστολής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...