Παρασκευή, 29/03/24
ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει τον ομάδα «ΠΑΟΚ Β»

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να δημιουργήσει, σε ευρωπαϊκά πρότυπα, τον «ΠΑΟΚ Β».  μόλις Superlague και ΕΠΟ «ανάψουν το πράσινο φως» για την συμμετοχή τους στα μικρότερα πρωταθλήματα.
Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ενημερωθεί για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, το οποίο εντάσσεται στο κομμάτι των ακαδημιών, αλλά θα αποδειχθεί σημαντικό «εργαλείο» και για την πρώτη ομάδα, έχει δώσει το «ΟΚ» και στην Τούμπα είναι πανέτοιμοι να δημιουργήσουν τη β’ ομάδα σε καθαρά ευρωπαϊκά πρότυπα.

Άλλωστε ο ΠΑΟΚ έχει θέσει το συγκεκριμένο θέμα στα τελευταία συμβούλια της Superleague και είναι υπέρμαχος για τη δημιουργία τέτοιων ομάδων, αφού αυτή την περίοδο υπάρχει και η τεχνογνωσία, αλλά και η οικονομική δυνατότητα να στηριχθεί και να λειτουργήσει ιδανικά ο «ΠΑΟΚ Β».

Στόχος, είναι οι ποδοσφαιριστές που δίνονται σε ομάδες της Football League και της Football League 2 η βρίσκουν χρόνο συμμετοχής σε ομάδες της Κύπρου να είναι όλοι μαζί σε μια ομάδα, που θα λειτουργεί σύμφωνα με τα «θέλω» και τις εντολές του ΠΑΟΚ. Μέχρι να φτάσουν, εάν φτάσουν, από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα.

«Το μεταβατικό στάδιο είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά. Οι ομάδες Β είναι ένα μοντέλο πολύ πετυχημένο. Όλες σχεδόν οι χώρες χρησιμοποιούν αυτό το μοντέλο τους για την προσαρμογή των νέων παικτών στο αντρικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος για να έχει ομάδα Β», λέει ο διευθυντής των ασπρόμαυρων ακαδημιών και γενικός αρχηγός της πρώτης ομάδας, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος. «Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας είναι οι πολύ αυστηρές επιλογές. Βρισκόμαστε στην πολύ δύσκολη θέση όταν κλείνει ένας κύκλος να σταματήσουν κάποια παιδιά», συμπληρώνει αφήνοντας να εννοηθεί ότι πολλά από αυτά τα παιδιά να βρουν θέση στον ΠΑΟΚ Β.

Τελευταία έχει ακουστεί ότι ο «Δικέφαλος» κοιτάζει και την περίπτωση να απορροφήσει μια ομάδα, όπως πχ ο Αιγινιακός, για να λειτουργήσει ως ΠΑΟΚ Β αν και στην Τούμπα λένε ότι είναι έτοιμοι να λειτουργήσουν αυτόνομα το κομμάτι της δεύτερης ομάδας, μόλις επιτραπεί από τις ποδοσφαιρικές αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.