Παρασκευή, 19/04/24
Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στη Μεγαλόνησο για νέα ταλέντα!

Τα Skills Tournaments του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα γνωστά, καθώς πραγματοποιούνται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα της Π.Α.Ε. στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου με εκατοντάδες συμμετοχές εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών. Στόχος, είναι η επιλογή ταλέντων που θα στελεχώσουν την Ακαδημία του Συλλόγου, ενώ ταυτόχρονα έχει μεγάλη σημασία η απόκτηση ποδοσφαιρικών εμπειριών από τους μικρούς αθλητές.

Τα Skills Tournament θα διεξάγουν οι προπονητές και scouters της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού που θα παρουσιάσουν στα παιδιά ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών και τεχνογνωσίας προερχόμενο από την καρδιά του Συλλόγου. Πρόκειται για τους Βαγγέλη Σάμιο και Γιώργο Σίμο (προπονητές U20) , τον Δημήτρη Μάρκο (Διευθυντή του Τμήματος Σκάουτινγκ της Ακαδημίας) και τον Παναγιώτη Μπαρτζώκα (προπονητή και σκάουτερ Τερματοφυλάκων).

Το πρώτο μεγάλο Skills Tournament της Κύπρου που θα διεξαχθεί 4 και 5 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο Αναγέννησης Γερμασόγειας, θα τιμήσει με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. και Διευθύνων Σύμβουλος των Σχολών κ. Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο παλαίμαχος του «Τριφυλλιού» θα γνωρίσει τα νέα ταλέντα, ενώ οι τερματοφύλακες θα έχουν… την τιμητική τους, αφού μοιράζονται την ίδια θέση με τον πρώην άσσο του Συλλόγου.

Οι παίκτες που θα επιλεχθούν, θα ταξιδέψουν στην Αθήνα και θα βρεθούν υπό την καθοδήγηση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας και των συνεργατών του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...
UEFA Youth League

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Στον ΤΕΛΙΚΟ του Youth League ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αποκλείοντας και την Ναντ! Η ομάδα των Συλαιδόπουλου...
UEFA Youth League

Το γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε!

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε γκολ, λίγο πριν το ημίχρονο, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε για χέρι στην...