Πέμπτη, 25/04/24
Super League U20

Με τα μάτια στο μέλλον ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ! (photos)

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και με τους μικρούς Λύρατζη, Τζοβάρα και Χατζηστραβό να πλαισιώνουν ιδανικά τους Δημητριάδη και Κούστα έψαξε το γρήγορο γκολ, το οποίο δεν άρχισε. Δευτερόλεπτα μετά από ένα καλό σουτ του Δημητριάδη, ο Κούστα βρέθηκε σε καλή θέση, σούταρε, ο Ντούνης έδιωξε, αλλά στην επαναφορά ο φορ του ΠΑΟΚ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι παίκτες του Βασίλη Μήττα προσπάθησαν να πετύχουν κι άλλα γκολ. Στο 14′ μάλιστα ο Πατράλης σκόραρε αλλά ο διαιτητής λανθασμένα ακύρωσε το γκολ θεωρώντας πως ο παίκτης του ΠΑΟΚ πήρε την μπάλα με το χέρι. Στο 30′ ο Ντούνης σταμάτησε τετ α τετ του Κούστα εκτός περιοχής με τον ρέφερι να δείχνει κίτρινη κάρτα στον νεαρό παίκτη. Η ΑΕΚ δεν βρήκε ποτέ χώρους και το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το γκολ και τους κιτρινόμαυρους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο.

Δημητριάδης και Πατράλης σημάδεψαν το δοκάρι και στο τελευταίο 20λεπτο η Ένωση βγήκε μπροστά ψάχνοντας την ισοφάριση.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 71′, όταν ο Τσελεπίδης υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε, αλλά ο Σοϊλεμέζογλου απέκρουσε την εκτέλεση του πέναλτι του Κυριαζή κρατώντας το μηδέν και το 1-0 ήταν το τελικό σκορ καθώς στο υπόλοιπο, ο ΠΑΟΚ αμύνθηκε υποδειγματικά.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Λύρατζης, Τοπαλίδης, Τσελεπίδης, Δοδοντσάκης, Πατράλης, Ραγκέλοφ (46′ Μίσκοβιτς), Χατζηστραβός (71′ Χατζηδίμπας), Τζοβάρας, Δημητριάδης, Κούστα (67′ Γκαργκαλατζίδης).

ΑΕΚ: Ντούνης, Βιδάλης, Γιαννούτσος, Πεχλιβανίδης, Γραμματίκας, Γεωργαμλής (46’ Λίτσι), Καρβουνίδης, Ασπρογιάννης (46’ Αντωνίου), Τσέλιος, Τζάθας (69’ Βλαχομήτρος), Κυριαζής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...