Αστέρας Τρίπολης

Κρατάει Ιγκόρ ο Αστέρας!

Τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει να φοράει ως το 2021 ο Ιγκόρ Σίλβα ντε Αλμέιδα.

Ο νεαρός φορ βρισκόταν στους Αρκάδες με τη μορφή δανεισμού από τη Κομερσιάλ με την ελληνική ομάδα να έχει οψιόν αγοράς, ώστε να τον αποκτήσει εφόσον την ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του.

Ο νεαρός παίκτης (γεννημένος το 1996) την σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν κυρίως με την ομάδα U20 του Αστέρα Τρίπολης (έπαιξε και στο Κύπελλο με την πρώτη ομάδα εναντίον του Ολυμπιακού), όπου και σημείωσε 11 γκολ κάνοντας έτσι τους ανθρώπους της ομάδας να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του και να τον κάνουν δικό τους για τα επόμενα πέντε χρόνια.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Αστέρας αναγνώρισε την προσπάθεια μου. Από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα, αλλά και τα όμορφα μαζί. Σκληρή δουλειά, χαμηλά το κεφάλι προκειμένου να καταφέρω να αποτελέσω ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας που χτίζει ο Αστέρας για τα επόμενα χρόνια”, τα λόγια του παίκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΕΠΟ εξετάζει το ενδεχόμενο για… ΔΥΟ νεαρούς στις ενδεκάδες στο πρωτάθλημα!

Η ΕΠΟ φαίνεται αποφασισμένη να δώσει παραπάνω χώρο στους...

Το Κύπελλο… Μέσι επιστρέφει με μεγάλες Ακαδημίες!

Η ιδέα του Λιονέλ Μέσι να δημιουργήσει μια διοργάνωση...

Φιλική ήττα για την Εθνική Νεανίδων!

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της με την οικοδέσποινα, Ουαλία...

Έδεσε τον νεαρό Γείτονα ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να χτίζει το μέλλον του πάνω...

“Καθάρισε” το παιχνίδι από το ημίχρονο ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη με 2-1 επί του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ